Моля за помощ!
Моля за помощ!
Някой може ли да ми каже къде може да се намери пластмасовата лайсна, която е на колонката зад задната врата? Става дума за дясната лайсна.
Не се гаси туй що не гасне! Ив. Вазов
- Рошко
- Благодарил/а: 2 пъти
- Получена благодарност: 3 пъти
- Обратна връзка:
Re: Моля за помощ!
Изчакай само 5 минути, да си включа кристалното кълбо, да видя за к'ва кола става дума!vesim написа:Някой може ли да ми каже къде може да се намери пластмасовата лайсна, която е на колонката зад задната врата? Става дума за дясната лайсна.

vesim Пуснато на: Пон Мар 16, 2009 6:56 pm Заглавие: Моля за помощ!
--------------------------------------------------------------------------------
Някой може ли да ми каже къде може да се намери пластмасовата лайсна, която е на колонката зад задната врата? Става дума за дясната лайсна.
даи по добре да мятаме бобчета представи си стане по барзо
--------------------------------------------------------------------------------
даи по добре да мятаме бобчета представи си стане по барзо
Re: Моля за помощ!
laugh.gif Имам лява....ако ти върши работа laugh.gifvesim написа:Някой може ли да ми каже къде може да се намери пластмасовата лайсна, която е на колонката зад задната врата? Става дума за дясната лайсна.
- Aleksandar