Ниски обороти на toyota corolla 1.4vvt-i 2002 sedan
Ниски обороти на toyota corolla 1.4vvt-i 2002 sedan
Мисля че ми са ниски оборотите при загрял автомобил. при топъл автомобил са около 600-650 оборота. Могали да ги оправя сам или трябва да тичам в ТМ за диагностика.
благодаря предварително
благодаря предварително
TOYOTA COROLLA 1.4 VVTI
TOYOTA AURIS 1.4 D4D
TOYOTA AURIS 1.4 D4D
-
- Обратна връзка:
Re: Ниски обороти на toyota corolla 1.4vvt-i 2002 sedan
Не е много сигурно, че ще успееш сам, защото на някои двигатели дори да ги вдигнеш оборотите - компютъра ще ги свали пак! А сменен ли е скоро горивния филтър? Въздушния?Dobrin написа:Мисля че ми са ниски оборотите при загрял автомобил. при топъл автомобил са около 600-650 оборота. Могали да ги оправя сам или трябва да тичам в ТМ за диагностика.
благодаря предварително
Corolla Е11 G6 Compact 1.3i 16V 4E-FE 98г
Lexus RX400h, 2008г
Lexus RX400h, 2008г
- TATI
- Благодарил/а: 22 пъти
- Получена благодарност: 163 пъти
- Обратна връзка:
Ако си с автоматик са си нормални оборотите. А и си мисля, че няма как да ги промениш. На диагностиката ще ти кажат, че са си наред оборотите. По-важно е дали има някакви проблеми с колата при подаване на газ и при ускорение. А това че са 600-650 не е кой знае каква болка
Прочетете правилата на форума!
Hi-Ace 1979, 2.2 D, manual
Corolla Sedan 1998, 1.6i, automatic Terra
Avensis Wagon 2005, 2.0, D-4D, manual Sol
Kia Cee'd 2007, 1.6 CVVT EX, automatic
Hi-Ace 1979, 2.2 D, manual
Corolla Sedan 1998, 1.6i, automatic Terra
Avensis Wagon 2005, 2.0, D-4D, manual Sol
Kia Cee'd 2007, 1.6 CVVT EX, automatic
Re: Ниски обороти на toyota corolla 1.4vvt-i 2002 sedan
Не е много сигурно, че ще успееш сам, защото на някои двигатели дори да ги вдигнеш оборотите - компютъра ще ги свали пак! А сменен ли е скоро горивния филтър? Въздушния?[DMDimitrov написа:Dobrin написа:Мисля че ми са ниски оборотите при загрял автомобил. при топъл автомобил са около 600-650 оборота. Могали да ги оправя сам или трябва да тичам в ТМ за диагностика.
благодаря предварително
Ами аз скоро я купих, а човека каза че всичко е сменено
TOYOTA COROLLA 1.4 VVTI
TOYOTA AURIS 1.4 D4D
TOYOTA AURIS 1.4 D4D
амиTATI написа:Ако си с автоматик са си нормални оборотите. А и си мисля, че няма как да ги промениш. На диагностиката ще ти кажат, че са си наред оборотите. По-важно е дали има някакви проблеми с колата при подаване на газ и при ускорение. А това че са 600-650 не е кой знае каква болка
TOYOTA COROLLA 1.4 VVTI
TOYOTA AURIS 1.4 D4D
TOYOTA AURIS 1.4 D4D
Ръчна скороста кутие е и като дам гас малко се замисле преди да се исфорсира. Имаче всичко е ОК, освен че при всяка смена от по ниска към по висока като чели сама вдига с около 200 оборотаDobrin написа:амиTATI написа:Ако си с автоматик са си нормални оборотите. А и си мисля, че няма как да ги промениш. На диагностиката ще ти кажат, че са си наред оборотите. По-важно е дали има някакви проблеми с колата при подаване на газ и при ускорение. А това че са 600-650 не е кой знае каква болка
TOYOTA COROLLA 1.4 VVTI
TOYOTA AURIS 1.4 D4D
TOYOTA AURIS 1.4 D4D
-
- Обратна връзка:
На твое място аз бих сменил филтрите и свещите първо - не е кой знае колко голяма инвестиция.Dobrin написа:Ръчна скороста кутие е и като дам гас малко се замисле преди да се исфорсира. Имаче всичко е ОК, освен че при всяка смена от по ниска към по висока като чели сама вдига с около 200 оборотаDobrin написа:амиTATI написа:Ако си с автоматик са си нормални оборотите. А и си мисля, че няма как да ги промениш. На диагностиката ще ти кажат, че са си наред оборотите. По-важно е дали има някакви проблеми с колата при подаване на газ и при ускорение. А това че са 600-650 не е кой знае каква болка
Lexus RX400h, 2008г
Lexus RX400h, 2008г
мерси приятел ще пробвам с въздущния филтър и свещитеDMDimitrov написа:На твое място аз бих сменил филтрите и свещите първо - не е кой знае колко голяма инвестиция.Dobrin написа:Ръчна скороста кутие е и като дам гас малко се замисле преди да се исфорсира. Имаче всичко е ОК, освен че при всяка смена от по ниска към по висока като чели сама вдига с около 200 оборотаDobrin написа:ами
TOYOTA COROLLA 1.4 VVTI
TOYOTA AURIS 1.4 D4D
TOYOTA AURIS 1.4 D4D
-
- Обратна връзка:
По-скоро горивния би създавал проблеми, ако е задръстен, но и въздушния може да смениш. А него пък може да го извадиш и погледнеш в какво състояние е.Dobrin написа:мерси приятел ще пробвам с въздущния филтър и свещитеDMDimitrov написа:На твое място аз бих сменил филтрите и свещите първо - не е кой знае колко голяма инвестиция.Dobrin написа:Ръчна скороста кутие е и като дам гас малко се замисле преди да се исфорсира. Имаче всичко е ОК, освен че при всяка смена от по ниска към по висока като чели сама вдига с около 200 оборота
Lexus RX400h, 2008г
Lexus RX400h, 2008г
Да така е но от тойота ми казаха че е възможно горивния филтър да е в резервоара и не се сменя ако е така щото бил практически веченDMDimitrov написа:По-скоро горивния би създавал проблеми, ако е задръстен, но и въздушния може да смениш. А него пък може да го извадиш и погледнеш в какво състояние е.Dobrin написа:мерси приятел ще пробвам с въздущния филтър и свещитеDMDimitrov написа: На твое място аз бих сменил филтрите и свещите първо - не е кой знае колко голяма инвестиция.
TOYOTA COROLLA 1.4 VVTI
TOYOTA AURIS 1.4 D4D
TOYOTA AURIS 1.4 D4D
-
- Обратна връзка:
Двигателя на твоята кола 4ZZ-FE ли е? А колата предполагам се води (_E12U_)?
Ако да - по каталог го дават горивния филтър като резервна част, така, че би трябвало да може да се сменя.
Ако да - по каталог го дават горивния филтър като резервна част, така, че би трябвало да може да се сменя.
- Прикачени файлове
-
- untitled.JPG (9.57 KiB) Преглеждано 3297 пъти
Lexus RX400h, 2008г
Lexus RX400h, 2008г
-
- Обратна връзка:
Този номер на мен нищо не ми говори. Някъде на самия двигател би трябвало да пише какъв е. А колата 97 коня ли е? Ако да - това е двигателя ти - 4ZZ-FE.Dobrin написа:4ZZ08793.. Е NOMERADMDimitrov написа:Двигателя на твоята кола 4ZZ-FE ли е? А колата предполагам се води (_E12U_)?
Lexus RX400h, 2008г
Lexus RX400h, 2008г
Да 97 коняDMDimitrov написа:Този номер на мен нищо не ми говори. Някъде на самия двигател би трябвало да пише какъв е. А колата 97 коня ли е? Ако да - това е двигателя ти - 4ZZ-FE.Dobrin написа:4ZZ08793.. Е NOMERADMDimitrov написа:Двигателя на твоята кола 4ZZ-FE ли е? А колата предполагам се води (_E12U_)?
TOYOTA COROLLA 1.4 VVTI
TOYOTA AURIS 1.4 D4D
TOYOTA AURIS 1.4 D4D
-
- Обратна връзка:
Да, значи това е двигателя ти... но сега се поразрових и наистина в каталога има 2 филтъра - този, който ти показах и още един, който по-скоро прилича на вграден в резервоара. Ще трябва да провериш колата с какъв е и ако е първия - смени го най-добре.Dobrin написа:Да 97 коняDMDimitrov написа:Този номер на мен нищо не ми говори. Някъде на самия двигател би трябвало да пише какъв е. А колата 97 коня ли е? Ако да - това е двигателя ти - 4ZZ-FE.Dobrin написа:4ZZ08793.. Е NOMERA
А ето как изглежда и другия:
- Прикачени файлове
-
- untitled.JPG (6.98 KiB) Преглеждано 3281 пъти
Lexus RX400h, 2008г
Lexus RX400h, 2008г