zi_zi_top написа:Не подценявай грамотността, някой път може да не те приемат сериозно и да не ти обърнат внимание поради формата на запитване /не само в този форум, а изобщо в живота/. Нали знаеш, че "по дрехите посрещат, ..."!

zi_zi_top написа:Не подценявай грамотността, някой път може да не те приемат сериозно и да не ти обърнат внимание поради формата на запитване /не само в този форум, а изобщо в живота/. Нали знаеш, че "по дрехите посрещат, ..."!
При този напредък в писането,не мога да не ти помогна.....valioval написа:приемам забележката за езика...но никои не каза нищо съществено по темата...в събота ще я водя в ТМ на диагностика...
Ако не е мокрен не би трябвало да има проблеми с него . Принципно от ТМ-а обичат да подменят модули , които нямат нищо общо с проблема . Имаш ли идея каква грешка е показал на диагностиката ?gogo написа:Колеги май повече спамите, отколкото да помагате. Ако някой наистина знае читава диагностика на тойоти някъде, да дава координати, че и аз съм го закъсал. От ТМ ауто искат да си сменям компютъра (ECU), а не съм убеден, че са прави и им е ясно точно какъв е проблема.
Не знам какво имаш предвид под ECU д-л, но грешка P0750 е Shift Solenoid A Malfunction:gogo написа:... грешката е р 0750 ECU д-л...
Не схващам кво ще рече това, бате давай по-простичко, като за прости хора.Scott написа:Не знам какво имаш предвид под ECU д-л, но грешка P0750 е Shift Solenoid A Malfunction:gogo написа:... грешката е р 0750 ECU д-л...
http://www.ncttora.com/fsm/2000/Repair% ... p0750p.pdf
Потребители разглеждащи този форум: Ahrefs [Bot], Semrush [Bot] и 7 госта