Аз пък отивам основно заради пистата и това да видя много тойоти на едно място и техните възможности. За кръчмата и опознаването винаги може да се направим, а не веднъж в годината. Все пак знаем че за ядене и пиене всички са готови ама другото е по трудно. И хич не ми пречи да се пускам с "фамилното комби" колкото и куцо да е , важно е удоволствието1.6 VVT-i написа:Гласувах за I-ви ден ядене, пиене, опознаване, II-ри ден писта, защото знам какво стана миналата година на OPC събора - отидохме първо на Калояново, до следобяд жегата ни беше скапала всички и в 3 следобед повечето хора си заминаха, без изобщо да седнем някъде на софра, да се запознаем, да си поговорим... Питам аз - ТОВА ЛИ Е ИДЕЯТА НА СЪБОРА? Да се отиде на пистата и да се "показват мускули" или да се съберем, да се видим очи в очи кои аджеба сме хората, скрити зад тия никове, да се опознаем, да създадем нови приятлства? Ако идеята е първото - изобщо нямам намерение да идвам - нямам болни амбиции да доказвам нещо, няма да карам на пистата изобщо! Бих дошъл на събора заради хората, не заради колите! Аз в този клуб вече срещнах някои готини хора, виждаме се кажи-речи всяка седмица - готини хора са и ми е приятно да се виждам с тях! Ако мога чрез този събор да разширя този кръг, то аз ще бъда пръв на събора, ако ще идвам само за да се "опека като гущер" на слънцето и да гледам някой как се прави на състезател, яхнал семейното комби на мама и тати, просто ще пропусна и ще продължа да си се виждам само със споменатите вече хора!