Тук си прав, обаче казах, че Тойота е колата, която ремонтирам най-малко. Не става въпрос колко броя - а колко пъти- имам преки наблюдения от колите на хората, живеещи близо до сервиза, дето си правят ремонтите само при нас. В тоя ред на мисли пропуснах едно Субару, но не ми е по джоба... biggrin.gifrudolf написа: мисля си че допреди 5-6 години на 10 vw i 10 opel и се падаше една тойота,,,,някак статистически е по нормално да ти минават по малко тойоти през ръцете,,
Никога повече Лексус
-
- Почетен Администратор
- Получена благодарност: 1 път
- slowtraveler
- Автомобил: Nissan Qashqai 2008/2.0/AWD
- Благодарил/а: 334 пъти
- Получена благодарност: 364 пъти
Те годините бързо минават - може да е скоро biggrin.gifrudolf написа:....слоуу,,,,кат ти отмине пълнолетието и станеш чичка,,пак ще дойдеш в отбора:)
Като стана въпрос за GT резачки днес настигнах една такава и не се сдържах да я щракна: Vectra GT RS/VALYO/DUHAI - явно е много тунингована (снимката е малко гадна, че вече се сдрачава)... biggrin.gif
За 'VALYO' го разбрах - сигурно е собственика, ама DUHAI... Сигурно е нямало буквички за ТУРБО, пък ефекта от духането е същия

- Прикачени файлове
-
- 02032009527.jpg (106.39 KiB) Преглеждано 2606 пъти
Toyota Avensis 1.6 VVT-I / 2002г --> Mazda6 /2008 --> JGC 3.0/2014 --> ???
Chevrolet Kalos 1.4/16V/2004-> Nissan Qashqai 2.0 4x4 2008
- Japanese_fever
- Автомобил: 2014 Toyota Zelas
Dobre, 4e ima i takiva izcpeki, 4e burzo napravish izvodi koi stoi zad volana na barakata otpred. I da go psuvash po-malko, to mu e prosteno!slowtraveler написа: Vectra GT RS/VALYO/DUHAI - явно е много тунингована (снимката е малко гадна, че вече се сдрачава)... biggrin.gif
За 'VALYO' го разбрах - сигурно е собственика, ама DUHAI... Сигурно е нямало буквички за ТУРБО, пък ефекта от духането е същия

2014 Toyota Zelas, 2.5L VVT-i (2AR-FE), 6-speed
България ще се оправи тогава, когато всички, които са свалили катализаторите си - ги сложат обратно!
България ще се оправи тогава, когато всички, които са свалили катализаторите си - ги сложат обратно!
Re: Никога повече Лексус
бе ти майтап си прайш, ама на мен наистина не ми бачка запалкатаVesko написа:Когато колата ми беше на около 25х.км (по спомени) ми изгоря предпазителя на допълнителната запалка.

това според мен е вальо духа 1,,,,очевидно е номер 1,,на духа2 и духа 3 сигурно им прави по няколко дължини biggrin.gifslowtraveler написа:Те годините бързо минават - може да е скоро biggrin.gifrudolf написа:....слоуу,,,,кат ти отмине пълнолетието и станеш чичка,,пак ще дойдеш в отбора:)
Като стана въпрос за GT резачки днес настигнах една такава и не се сдържах да я щракна: Vectra GT RS/VALYO/DUHAI - явно е много тунингована (снимката е малко гадна, че вече се сдрачава)... biggrin.gif
та мисълта ми беше така като гледате снимката каква е техническата грамотност ,финансовата възможност откъм подръжка, манталитета на шофиране на вальо духа или духай,,,без да го познавам и найзуст си представям духа ако подържа една нова корола с 2зз-ге,,,след колк време ще му изсъхне в ръчичките..
- Vesko
- ЗАВИНАГИ С НАС.....
- Обратна връзка:
Желая ти късмет. Иначе не си правя майтап, наистина изгоря. На мен на третото влизане в сервиза ми смениха бушона. Но поне не ми взеха пари за труд biggrin.gifdesSs написа:бе ти майтап си прайш, ама на мен наистина не ми бачка запалкатаVesko написа:Когато колата ми беше на около 25х.км (по спомени) ми изгоря предпазителя на допълнителната запалка.в сряда ше ходя да ги тровя
- Vesko
- ЗАВИНАГИ С НАС.....
- Обратна връзка:
Какво съвпадение. До сега не съм правил тест драйв на нито една тойота дето съм си купил нито пък съм си и мислил за друга марка (с изключение наедин нисан дето ми рекламираха че има адаптив круиз контрол, ама дилара ми каза че заради бензина ж БГ не предлагали тази екстра в БГ ги отриазах) и честно казано не съжелявамДжамбазов написа:Гадни са тойотите, трошат се, ама по хубави няма измислени. Затова без да съм фанатик карам само тойоти.

ПП: тойота също не предлагат тази екстра в БГ, но обяснението им е много по-приемливо

е то гаранцията предполагам покрива и подобни дреболии, нали?Vesko написа:На мен на третото влизане в сервиза ми смениха бушона. Но поне не ми взеха пари за труд biggrin.gif
- slowtraveler
- Автомобил: Nissan Qashqai 2008/2.0/AWD
- Благодарил/а: 334 пъти
- Получена благодарност: 364 пъти
Десс, отиди в сервиза на мерцедес да се убедиш, че не е дреболияdesSs написа:е то гаранцията предполагам покрива и подобни дреболии, нали?Vesko написа:На мен на третото влизане в сервиза ми смениха бушона. Но поне не ми взеха пари за труд biggrin.gif

И според мен е консуматив, но понякога може да не им се е пишело 10стр хартия за едно бушонче и може и да са го пропуснали...
Toyota Avensis 1.6 VVT-I / 2002г --> Mazda6 /2008 --> JGC 3.0/2014 --> ???
сега знам къде да го търся, като идвам да го крадвамJapanese_fever написа:Izgore mi lampi4kata v japkata sled 20 godini eksploataciq na Civic-a.![]()
Shtoto vseki den si vadq i posle si pribiram radioto tam. laugh.gif

утре стягам багажа за хамериката biggrin.gif

stay up and keep shining!!
slowtraveler каза: Срещу мен на около 150м имаше спрели фарове - един мерцедес с модните по него време (пък май и сега) борци, които на въпроса ми дали имат лопата отговориха, че имат само пистолети и бухалки
slowtraveler каза: Срещу мен на около 150м имаше спрели фарове - един мерцедес с модните по него време (пък май и сега) борци, които на въпроса ми дали имат лопата отговориха, че имат само пистолети и бухалки

-
- Почетен Администратор