Zdraveite
tribva da smenia 2 tampona na prednata stabilizirashta shtanga i na linka po dolu kadeto ima diagrama na prednoto okachvane e pokazana chasta:
http://www.toyodiy.com/parts/p_J_1994_T ... _4803.html
nomer: 48815 - BUSH,FRONT STABILIZER BAR NO1
no ima dva modela na tablitsata - i iavno pishe na iaponski za edinia model zashtoto izlizat kvadrachteta vemsto bukvi...
izlizat nomera:
-4881520260
-4881530040
Molia ako niakoi znnae za moia model koi nomer e shte mu blagodaria za da go poracham!Tapoto e che v ofitsilania dilar tuk v Kipar sashto mi digat ramene zashtoto i pri tiah pishe na iaponski i ne znaiat koi moia
ok kolata e
Celica GT ST-202 1994 year 6 gen. 2000cc Japan release 174bhp
okachvaneto e makferson!!!
nomer na ramata: - ST202 BLPVF 0030PZ3
Blagodaria Vi predvaritelno i sorry che pisha na latinitsa no kompa v ofisa mi niama kirilitsa
CHEERS
Pomosht za catalojen nomer
- Рошко
- Благодарил/а: 2 пъти
- Получена благодарност: 3 пъти
- Обратна връзка:
Пич, ти няк'ва "бройка" ли гониш...?sandy написа:той да даде 20$ ама нали първо требва да навърти тел 50лв та да разбере къде са най тънко и да ги купи за 3.60..............

!!!
Моля модераторите да изтрият поста!
Купих -4881530040 и в след 3 дни ще ги сложа
По повод цените...ами в каталога пише че двете са $20 но тук са 24 евро...просто желаех да разбера ако някой ги е сменявал тези защото американския форум за селика пишат, че често ги сменяват...от там ми казаха че това е моя номер...в крайна сметка за това са форумите...да си помагаме а не да филосовстваме...
Благодаря все пак
CHEERS
Купих -4881530040 и в след 3 дни ще ги сложа
По повод цените...ами в каталога пише че двете са $20 но тук са 24 евро...просто желаех да разбера ако някой ги е сменявал тези защото американския форум за селика пишат, че често ги сменяват...от там ми казаха че това е моя номер...в крайна сметка за това са форумите...да си помагаме а не да филосовстваме...
Благодаря все пак

CHEERS