Toyota Corolla 2005 Car Audio

Дискусии, коментари, идеи, предложения, срещи, история, интересни факти
silistar

Toyota Corolla 2005 Car Audio

Мнение от silistar » 17 Фев 2009 10:18

Привет на всички.
Днес се регистрирах tongue.gif

Днес с дилъра на Тойота в Пловдив имах интересен разговор. Обаждам се да попитам колко струва оригиналното cd player-че за Corolla 2005 г. След дълго висене на телефона (тия минути към БТК и Вивател не са безкрайни), един вежлив служител от магазина на резервни части ме информира, че това, което търся, всъщност никога не е било доставяно в България по простата причина, че никой не е поръчвал. Следва голямата изненада - цена от 2.753 лева wacko.gif Имам едно такова за продаване и се чудя на колко да го пусна във форума. :whistle: 2.000? biggrin.gif Шегувам се. Но съвсем сериозно питам, колко парички мога да му взема. Може пък да му трябва на някой. Знам, че темата не е за този раздел, но не и за Купува/Продава :censored:

Аватар
Ael
Получена  благодарност: 4 пъти
Обратна връзка:

Мнение от Ael » 17 Фев 2009 12:12

2753лв може да струва двд с навигация блу туут и още кво ли не там. Твойто в най добрия вариянт най-вероятно струва 5-6 пъти по малко :thumbsup:
Изображение1G-FE

silistar

Мнение от silistar » 17 Фев 2009 12:30

laugh.gif

И на мен затова ми стана смешно, но му издиктувах точно номера на модела, че и серийния номер дори. Дали има колеги с Corolla 2005 г. във форума? Не ми се иска да събира дълго прахоляк

Аватар
Ael
Получена  благодарност: 4 пъти
Обратна връзка:

Мнение от Ael » 17 Фев 2009 14:37

единствения вариант за който се сещам е на някой да му е изгоряло/развалено cd-то и да иска да си купи същото. Тва ми се струва като едно на хиляда biggrin.gif
Изображение1G-FE

Аватар
Me4oKyX
Получена  благодарност: 1 път
Обратна връзка:

Мнение от Me4oKyX » 18 Фев 2009 04:36

:thumbsup: И аз имам едно оригинално СД за тая Корола, пуснал съм го на 250лв отпреди доооста време и никой не е проявил интерес rolleyes.gif Че и оригинални стопове имам за тая корола, без драскотина са, ама и тях не ги иска никой..... Ти да си виждал Корола да се разваля ?! laugh.gif Успех все пак :thumbsup:

Аватар
Рошко
Благодарил/а: 2 пъти
Получена  благодарност: 3 пъти
Обратна връзка:

Re: Toyota Corolla 2005 Car Audio

Мнение от Рошко » 18 Фев 2009 10:59

silistar написа:Привет на всички.
Днес се регистрирах tongue.gif

Днес с дилъра на Тойота в Пловдив имах интересен разговор. Обаждам се да попитам колко струва оригиналното cd player-че за Corolla 2005 г. След дълго висене на телефона (тия минути към БТК и Вивател не са безкрайни), един вежлив служител от магазина на резервни части ме информира, че това, което търся, всъщност никога не е било доставяно в България по простата причина, че никой не е поръчвал. Следва голямата изненада - цена от 2.753 лева wacko.gif Имам едно такова за продаване и се чудя на колко да го пусна във форума. :whistle: 2.000? biggrin.gif Шегувам се. Но съвсем сериозно питам, колко парички мога да му взема. Може пък да му трябва на някой. Знам, че темата не е за този раздел, но не и за Купува/Продава :censored:
Ха ха ха... Не е истина! laugh.gif Аз бях до приемчика в този момент и станах свидетел на целия разговор! Даже заради твоето обаждане ми се наложи да чакам да ми обърне оня внимание, за да разбера цената на оригиналните гайки за алуминиеви джанти от Авенсис и централните им капачки (вЕрвайте ми, не искате да знаете :censored:)

silistar

Мнение от silistar » 18 Фев 2009 11:14

biggrin.gif biggrin.gif

Ами, получи се нещо много тъпо. Започна да ме пита за телефон. Казах му само кода. После дълго мълчание. Питаше някого за БУЛСТАТ и пр. tongue.gif

Но ти чу ли цената? Ако го потвърдиш, значи причината не е в моя телевизор. Пардон, телефон wacko.gif

Аватар
Рошко
Благодарил/а: 2 пъти
Получена  благодарност: 3 пъти
Обратна връзка:

Мнение от Рошко » 18 Фев 2009 11:17

silistar написа:biggrin.gif biggrin.gif

Ами, получи се нещо много тъпо. Започна да ме пита за телефон. Казах му само кода. После дълго мълчание. Питаше някого за БУЛСТАТ и пр. tongue.gif

Но ти чу ли цената? Ако го потвърдиш, значи причината не е в моя телевизор. Пардон, телефон wacko.gif
Причината ОПРЕДЕЛЕНО не е в твоя телефон... Можеш да отложиш изхвърлянето му засега... tongue.gif

silistar

Мнение от silistar » 18 Фев 2009 11:50

BlackBerry така се хвърля wink.gif

Публикувай отговор