корола е 11 проблем

goahead

корола е 11 проблем

Мнение от goahead » 12 Фев 2009 18:06

Здравейте един въпрос, карам корола е 11, 99-та и ми чука отвратително по неравности, ходих на майстор и се оказа че е от спирателната част(тази част на която се държи и феродото и незнам си още какво), някакви фтулки били износени ама не се продавали такива трябвало цялата да сменям, но ме овери че не е проблем и така да карам. Въпреки това ужасно ме дразни да имате някаква идея колко струва тая джага или пък подобен проблем и стругар който ще се навиие да направи нови фтулки. :help: unsure.gif , взех я преди 2 месеца и тракаа като стария дарак с който се разделих sad.gif :help:

Аватар
nikolov22

Мнение от nikolov22 » 12 Фев 2009 19:57

голяма част от колите страдат от тези водачи смъкваш апаратите и с тях отиваш при някои стругар да ти направи ремонтни но изрично кажи да са от стомана

Аватар
ing

Мнение от ing » 13 Фев 2009 18:31

Развиваш болта ,издърпваш водача на супорта зовърташ го на 90° в произволна посока пъхаш го затягаш болта и пробваш. Така докато ти хареса (отнася се и за двата водача) Имаш 16 варианта. На моята така направих и е добре. След време може пак да се разтрака процедурата е същата. Не мисля ,че си струва да се правят нови най-малкото защото стоманата не е ясно каква е и температурния диапазон в който работят водачите е доста широк ще бъде кофти яко ти заклинят правените.
Японеца не спи, той мисли !!!
Toyota manuals
Полезни съвети за Corolla E11

goahead

Мнение от goahead » 15 Фев 2009 13:54

:thumbsup: , мерси ще пробвам майсторчето дали че ги направи ако не ще въртя wink.gif

Аватар
CaRp

Мнение от CaRp » 12 Мар 2009 12:05

Аз имам същия проблем, втулките има кой да ги направи, но лошото е, че маншончето е скъсано и от там идват ядовете. Търсих къде ли не подобно нещо и само на едно място намерих ремонтен комплект за апаратите, само маншони не се продават, комплекта е 100лв , ако някой знае нещо повече, да сподели.... :)))
Toyota Corolla 1.6 G6R "99

Публикувай отговор