Проблем със стъклото на багажника на Toyoto Runner
Проблем със стъклото на багажника на Toyoto Runner
Отказва да се свали ел. стъклото на багажника и не може да се свали капака.Някой може ли да ми каже какъв е проблема и по какъв начин може да се отстрани?
Re: Проблем със стъклото на багажника на Toyoto Runner
Стъклото на задната врата на джипа се сваля чрез завъртане на ключалката.така че провери дали контактора на ключалката ти сработва ,може да е зацапан и да не дава контакт.или провери идват ли 12 волта до там .може и да е бушон.dzaprev написа:Отказва да се свали ел. стъклото на багажника и не може да се свали капака.Някой може ли да ми каже какъв е проблема и по какъв начин може да се отстрани?
- LordDigital
- СупраДжия
Какъв капак па СвАЛяш бре колега?dzaprev написа:Отказва да се свали ел. стъклото на багажника и не може да се свали капака.Някой може ли да ми каже какъв е проблема и по какъв начин може да се отстрани?

na 4Runnerite predi tvoita generacia zadnata vrata se otvaria nadolu, a ne kakto e pri teb nagore. che da ia otvorish, parvo triabva da svalish prozoreca nadolu, i posle s drajka ot vatreshnata strana na vrata se otvaria. ta i za tova choveka pita kak da svali prozoreca che da otvori vratata.LordDigital написа:Какъв капак па СвАЛяш бре колега?
->
- LordDigital
- СупраДжия
Бахти гробниците ша доитат 2-ра генерация 4рънери - само уронват името на моделаALTEZZA написа:na 4Runnerite predi tvoita generacia zadnata vrata se otvaria nadolu, a ne kakto e pri teb nagore. che da ia otvorish, parvo triabva da svalish prozoreca nadolu, i posle s drajka ot vatreshnata strana na vrata se otvaria. ta i za tova choveka pita kak da svali prozoreca che da otvori vratata.LordDigital написа:Какъв капак па СвАЛяш бре колега?

-