ОБСЛУЖВАНЕ В ТМ АУТО
ОБСЛУЖВАНЕ В ТМ АУТО
Моля, напишете какво ви е общото впечатление от обслужването в ТМ Ауто,ако има такова разбира се,споделете мнения и препоръки, та накрая да им ги изпратим и дано подобрят нивото си на работа.
п.с.Аз лично съм много разочарован от онова мургавото ,както тук го нарекоха във форума,не му е мястото там а?
п.с.Аз лично съм много разочарован от онова мургавото ,както тук го нарекоха във форума,не му е мястото там а?
- Kiki
- Автомобил: РАВ 4 ХА 30
- Благодарил/а: 4 пъти
- Получена благодарност: 14 пъти
Re: ОБСЛУЖВАНЕ В ТМ АУТО
Хаааа, това предложение ми харесва! И според мен най-после трябва да се опитаме сами да си помогнем, защото, ако сам не си помогнеш, не вярвам в България някой да се загрижи за теб!sandy написа:Моля, напишете какво ви е общото впечатление от обслужването в ТМ Ауто,ако има такова разбира се,споделете мнения и препоръки, та накрая да им ги изпратим и дано подобрят нивото си на работа.
Последно промяна от Kiki на 09 Фев 2009 23:41, променено общо 1 път.
незабравяйте да напишете на бойко да оправят пътищата laugh.gifKiki написа:Хаааа, това предложение ми харесва! И според мен най-после трябва да се оитаме сами да си помогнем, защото, ако сам не си помогнеш, не вярвам в България някой да се загрижи за теб!sandy написа:Моля, напишете какво ви е общото впечатление от обслужването в ТМ Ауто,ако има такова разбира се,споделете мнения и препоръки, та накрая да им ги изпратим и дано подобрят нивото си на работа.
- Kiki
ПЪРВО: Изречението се започва с главна буква!rudolf написа: незабравяйте да напишете на бойко да оправят пътищата laugh.gif
ВТОРО: Не забравяйте се пишe отделно!
ТРЕТО: Бойко се пише с главна буква!
ЧЕТВЪРТО: След като е Бойко, не е в множествено число!
ПЕТО: Всичко това е нормално за човек, който кара "Шкода" и не му пука какво става в сервиза на Тойота!?

Последно промяна от Kiki на 17 Фев 2009 22:32, променено общо 1 път.
1во темата ви е в съвсем погрешен раздел.Kiki написа:ПЪРВО: Изречението се започва с главна буква!rudolf написа: незабравяйте да напишете на бойко да оправят пътищата laugh.gif
ВТОРО: Не забравяйте се пишо отделно!
ПЕТО: Всичко това е нормално за човек, който кара "Шкода" и не му пука какво става в сервиза на Тойота!?
![]()
biggrin.gif laugh.gif
2.няма аз да пиша на тм-ауто и бойко.
3.ти откъде знаеш за кой бойко пиша,,може да е за някой по малоценнен,
4.забравих че бойко сам оправя пътищата в личното време.
5. съм съгласен,ма не съвсем....ако в бг всичко беше нормално,едва ли щях да карам шкода и да занимавам интелигентни и заети хора да ми трупат кашони под креватите си и да се правят на пощаджий, с което още веднъж изказвам благодарност на колегите извън БГ. на този етап тойота е неприемлива инвестиция в бг за всекидневна кола за мен.
Кики, невъзможно е Бойко да е един човек... дават го по всички канали, където и да цъкнеш тивито...та в тоя случай, съм готов да се съглася с еленчето Рудолф... biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gifKiki написа:ПЪРВО: Изречението се започва с главна буква!rudolf написа: незабравяйте да напишете на бойко да оправят пътищата laugh.gif
ВТОРО: Не забравяйте се пишо отделно!
![]()
biggrin.gif laugh.gif

maggkrabar написа:останах без пукната пара....
Bad Dog написа:Курвите имат висок разход на градско.
- Kiki
Нали точно за това става въпрос!?rudolf написа:[няма аз да пиша на тм-ауто

Не ви ли писна все да се оплаквате от ТМ Ауто, все предложения и секи си седи с пръст в ... примирете се вече че ТМ си е еб... работаsandy написа:Моля, напишете какво ви е общото впечатление от обслужването в ТМ Ауто,ако има такова разбира се,споделете мнения и препоръки, та накрая да им ги изпратим и дано подобрят нивото си на работа.
------------------------------------------> FUCK OFF
- Kiki
Да, приятелю, писна ни! Ти предлагаш ли някаква алтернатива?Cosmos написа:[
Не ви ли писна все да се оплаквате от ТМ Ауто,

Алтернативата е да си пуснем на Ивана - 100 патрона и да си гледаме кефчетоKiki написа:Да, приятелю, писна ни! Ти предлагаш ли някаква алтернатива?Cosmos написа:[

- Kiki
Ти да не работиш в ТМ Ауто?Cosmos написа:Алтернативата е да си пуснем на Ивана - 100 патрона и да си гледаме кефчетоKiki написа:Да, приятелю, писна ни! Ти предлагаш ли някаква алтернатива?Cosmos написа:[

Малииии и друг ли има?! biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gifKiki написа:Дивърче! Не за него е думата!diver написа:
Бойко

maggkrabar написа:останах без пукната пара....
Bad Dog написа:Курвите имат висок разход на градско.