Кражба - София,зала Академика - Subaru Outback H6 2001 зелен
Предполагам, че си зависи от застрахователя..diver написа:Докато няма прокурорско за прекратяване забрави да ти платят каквото и да е. Да не говорим, че застрахователите и след това ще правят опити да го мотат.
Наистина познавам човека, който си взе парите два месеца след като му откраднаха колата. Сключиха договор със застрахователя (може би за покупко-продажба) и ако някога намерят колата тя ще бъде собственност на застрахователите.
Е, всичко зависи от това на каква сума е застрахована. Повечето хора гледат да спестят от каското (което и без друго не е особено евтино) и застраховат колите си на минималната възможна сума.Ael написа:Аз си мисля че ако колата е на една година вече ,тя ще е застрахована с 6-7000 надоло поне и следователно дори и да му ги платат за да кара същата нова кола трябва да ги извади от джоба си mad.gif
Но, например, моята ако ми я откраднат, ще си купя същатата и даже ще ми останат около 4000 да се почерпя. :)
Toyota Celica T23 1.8 VVTi 143 hp, 2001 г., 6-степенна механична скоростна кутия
...
на булстат в договора пише срокове за изплащане независещи от разследването,,,
и никой няма да се обади за откуп на застрахована кола..
по мои наблюдения ,предпочитан ден за авто кражба е петък-сещу събота,,,отовориха ми че сводката за страната излизала в първия работен ден---тоест в понеделник колата ви е обявена че се издирва в страната което значи ,че 2 дни могат да си я карат без никой да ги закача.....незнам все още дали е така,но крадените коли и сега са предимно в петък вечерта
и никой няма да се обади за откуп на застрахована кола..
по мои наблюдения ,предпочитан ден за авто кражба е петък-сещу събота,,,отовориха ми че сводката за страната излизала в първия работен ден---тоест в понеделник колата ви е обявена че се издирва в страната което значи ,че 2 дни могат да си я карат без никой да ги закача.....незнам все още дали е така,но крадените коли и сега са предимно в петък вечерта
Имам приятел който работи в застрахователна компания и от него знам, че още октомври-ноември 2008 са се увеличили главоломно кражбите на автомобили в София - по 100-120 на вечер или седмица не помня точно. Крадат се коли средна ръка - тойоти най вече, както и по стари екземпляри от немските марки, които не се набиват на очи. Колите се изнасят за Албания, Сърбия и един господ знае къде още. Възможно е някоя застрахователна компания да даде фира biggrin.gif .
Колеги препоръчвам с две ръце Алианц България.
Колеги препоръчвам с две ръце Алианц България.
-
До всички с нови Тойоти!!
Има сигурна информация за поръчка от косовска пионерска организация - Тойоти от всякакъв модел, но нови /да не е изтекла гаранцията/.
Пазете се - крадат по трима в петък срещу събота, между 02 и 04 ч., този петък вдигнаха две от бл.30 и бл.31 в нашия квартал.
Дано помогна на някого!
Има сигурна информация за поръчка от косовска пионерска организация - Тойоти от всякакъв модел, но нови /да не е изтекла гаранцията/.
Пазете се - крадат по трима в петък срещу събота, между 02 и 04 ч., този петък вдигнаха две от бл.30 и бл.31 в нашия квартал.
Дано помогна на някого!