Че ти да не мислиш ,че има някой нормален в тази държава ?ivobox написа:........................иначе ще си помисля че има изперкали хора
Сезона разпродажба на Тойота в ТМ Ауто
Миналата седмица имаше една Корола - комби, 2,2 дизел, с 6 предавки напред... прекрасна. И като видях цената - около 26 000, и силно омърляния вътрешен вид на колата... и спрях да мисля за нея.
Колите са много, от Айго до Ландкрузър, от България и от други страни, но цените на всички ми се видяха извънредно високи.
Не ми е ясно дали ще има един кратък отрязък от време, когато шефовете ще решат вместо да губят от престоя на колите, да ги продадат на доста по-ниски цени... И информацията за тези продажби ще отиде ли само до определени хора, или всеки ще може да се възползва...?
Колите са много, от Айго до Ландкрузър, от България и от други страни, но цените на всички ми се видяха извънредно високи.
Не ми е ясно дали ще има един кратък отрязък от време, когато шефовете ще решат вместо да губят от престоя на колите, да ги продадат на доста по-ниски цени... И информацията за тези продажби ще отиде ли само до определени хора, или всеки ще може да се възползва...?
това не е влак, а луксозен презокеански лайнер с джакузита-макузита .. biggrin.gif biggrin.gifcoce написа:За всеки влак си има пътнициivobox написа:кажи, че не ства въпрос за ярисите, моля те. иначе ще си помисля че има изперкали хораcoce написа: Само дето вече са продадени почти всички
Avensis D-4D, 2005, 116hp, TOYOTA
Yaris T Sport, 2003, 106hp, TOYOTA
Yaris T Sport, 2003, 106hp, TOYOTA
- Bass_Man
- Благодарил/а: 2 пъти
- Получена благодарност: 1 път
Аве Кики аз ако бях у ред тука ли щях да седя ве ................Kiki написа:Защо, ве Петърчо? Ти не си ли? biggrin.gif laugh.gif biggrin.gif Унгарките ти пращат много поздрави! Питаха ме дали познавам една жива енциклопедия!Bass_Man написа: Че ти да не мислиш ,че има някой нормален в тази държава ?
Здравейте колеги
аз също ходих до ТМ за да разгледам какво става, че преди три седмици си продадох каринката и сега карам ВРЕМЕННО едно рено (няма нищо общо с автомобилите но както и да е)
та на разпродажбата си харесах един авенсис 2,2 D4D
факт е че колите са от БТК - поне така ми казаха там
факт е че вътре са под всякаква критика и тук напира един въпрос в мен
Абе какви са тия СВИНЕ дето раборят в БТК??????????
направо ми се дорева като видях тойотките на какво приличат
почти няма кола която да е и в идеален външен вид
но в ТМ започнаха да ме омайват че щтели да ми я отремонтират (външните забележки) за тяхна сметка и щяли да ми намалят цената.
Ще продължя преговорите и ако представклява интерес ще Ви държа в течение

аз също ходих до ТМ за да разгледам какво става, че преди три седмици си продадох каринката и сега карам ВРЕМЕННО едно рено (няма нищо общо с автомобилите но както и да е)
та на разпродажбата си харесах един авенсис 2,2 D4D
факт е че колите са от БТК - поне така ми казаха там
факт е че вътре са под всякаква критика и тук напира един въпрос в мен
Абе какви са тия СВИНЕ дето раборят в БТК??????????
направо ми се дорева като видях тойотките на какво приличат
почти няма кола която да е и в идеален външен вид

но в ТМ започнаха да ме омайват че щтели да ми я отремонтират (външните забележки) за тяхна сметка и щяли да ми намалят цената.
Ще продължя преговорите и ако представклява интерес ще Ви държа в течение