Ел. антена на Селика
- herminatora
Ел. антена на Селика
Колеги прецака ми се ел. антената на селиката.Свалих я и на нея пише Toyota и Denso, което ми навява мисълта че може би я има само в Тойота и че ще ми отрежат главата... Някой от вас сблъсквал ли се е с подобен проблем и дали знаете дали се продават някъде и дали на старо мога да взема няква читава отнякъде?
Toyota Celica T18 2.0 156 hp
- Georgimitrovich
- herminatora
- kolio_spawn
Здравейте аз имах почти същия проблем.Карам т20 (ако има значение biggrin.gif ) и наскоро ми се скъса жилото на антената.казаха ми че е абсурд да си намеря само жило и затова прибегнах към вариянта направо нова.Новата ми стуваше 35лв от Mr Bricolage и 10 лева да ми я вържат.
Ако някои е заинтересуван,имам читаво моторче от оригинална антена и може да се спазарим за него biggrin.gif .
Моита антена от 35 кинта не е кои знае какво,но върши работа,а и хубавата струва 190лв
Ако някои е заинтересуван,имам читаво моторче от оригинална антена и може да се спазарим за него biggrin.gif .
Моита антена от 35 кинта не е кои знае какво,но върши работа,а и хубавата струва 190лв

Today,Tomorrow,TOYOTA
aнтена
Всички антени са със пластмасова зъбчатка и се прецакват рано или късно ,не подлежат на ремонт ,но има и алтернативни начини да се подменят, но не със оригинални на тези цени които са писали колегите,все пак това е антена а не мултимедия за кола,на тази цена.китайската пак си върши работа.вече съм монтирал няколко и за сега се държат добре .за колеги от форума винаги съм на линия да помогна. 0888 645 709 Илия.