Мнение от ivailo4717 » 14 Яну 2009 02:12
ivailo4717
Мнение от Kiki » 14 Яну 2009 08:45
Ето това са нашите търговци! Е не всички, но по-голямата част.ivailo4717 написа:Карам Тойота Карина 4A-FE имах проблем с хидравличната помпа(случва се),отидох в "Кап-КОМ'' да питам за ценичка и евентуално да си я поръчам,познаите каква цена ми обявиха(1700 лъва).Реших да опитам втора у-ра поради факта от цената(тя колата ми не струва толкова колкото новата помпа) а употребяваните помпи варираха от 350-600лв(ННЯМА ДА СПОМЕНАВАМ МОРГИ) ,в момент на криза(световна) малко поотложих ремонта и си ходих пеш
Един познат ми се обади от кипър случайно,че го разпитах ,и то на майтап,оказа се че там помпата е 70 евро(познайте дали си я поръчах веднага ест.) Че мисалта ми е колкото и да е разхода по транспорта пак си идва по евтинко.Всеки в тази държава гледа да одере кожата на другия,абсолютна тъпанарщина,ако не си помогнем един-друг,никой няма да ни помогне. УСПЕХ ПОЖЕЛАВАМ НА ВСИЧКИ В ТАКИВА СИТУАЦИЙ! ;)
Kiki
Мнение от nov » 14 Яну 2009 13:18
Точно това е най лошото клега от там и два и приказката за скъпите части на чпонските автомобили и много хора се отказват да си купят японска кола именно поради този факт.Лошоivailo4717 написа:Карам Тойота Карина 4A-FE имах проблем с хидравличната помпа(случва се),отидох в "Кап-КОМ'' да питам за ценичка и евентуално да си я поръчам,познаите каква цена ми обявиха(1700 лъва).Реших да опитам втора у-ра поради факта от цената(тя колата ми не струва толкова колкото новата помпа) а употребяваните помпи варираха от 350-600лв(ННЯМА ДА СПОМЕНАВАМ МОРГИ) ,в момент на криза(световна) малко поотложих ремонта и си ходих пеш
Един познат ми се обади от кипър случайно,че го разпитах ,и то на майтап,оказа се че там помпата е 70 евро(познайте дали си я поръчах веднага ест.) Че мисалта ми е колкото и да е разхода по транспорта пак си идва по евтинко.Всеки в тази държава гледа да одере кожата на другия,абсолютна тъпанарщина,ако не си помогнем един-друг,никой няма да ни помогне. УСПЕХ ПОЖЕЛАВАМ НА ВСИЧКИ В ТАКИВА СИТУАЦИЙ! ;)
nov
Bass_Man
Мнение от gringo359 » 16 Яну 2009 14:38
gringo359
antoanto
Bass_Man
Мнение от MX5 » 27 Яну 2009 08:57
В USA за 4AFE Corolla (тук няма Carina) помпите има по 90 долара refurbished, но трябва да я трампиш за счупената помпа, инак ти слагат 50 долара отгоре. Refurbished като са и сменили уплътнения, лагери и т.н. си е като нова. Така, че това 70 евро ми звучи ок.antoanto написа:Това със 70 евра гаранция е втора употреба, ако твоя приятел не ти я донесе лично + близо 200 долара за път, а може и повече пак идва на цена на нашите морги. Хората са си направили сметката колкото и да не ни харесва.
MX5
Мнение от mishel7524 » 27 Яну 2009 21:34
mishel7524
Мнение от antoanto » 27 Яну 2009 23:55
Какво е това огледало 350лв? Моето беше спукано и ново с подгрев струваше 120лв. за ярис.mishel7524 написа:Iskam da dam i az njkoi primer predi 2 god el ogledalo za carina v tm AUTO 350 lv i edin mesec 4akane v italia na momenta 100E radiator 550lv i edin mesec v italia 140E??? DO KOLKOTO ZNAM SKLADOVETE NA TOYOTA ZA EVROPA SA V GARCIA I BELGIA
antoanto
dap
Мнение от Me4oKyX » 28 Яну 2009 11:09
Колега, за 200$ ще ти докарам цял палетantoanto написа:Това със 70 евра гаранция е втора употреба, ако твоя приятел не ти я донесе лично + близо 200 долара за път, а може и повече пак идва на цена на нашите морги. Хората са си направили сметката колкото и да не ни харесва.
Me4oKyX
Мнение от antoanto » 28 Яну 2009 13:52
biggrin.gif В повечето случаи е така приеби другарчето.Me4oKyX написа:Колега, за 200$ ще ти докарам цял палетantoanto написа:Това със 70 евра гаранция е втора употреба, ако твоя приятел не ти я донесе лично + близо 200 долара за път, а може и повече пак идва на цена на нашите морги. Хората са си направили сметката колкото и да не ни харесва.Още повече, че не е много обемиста, а лека стоката.... Няма от какво да се оскъпят толкова пътните
Просто тука искат да е**т дявола във въздуха .... На принципа - ден година храни....
antoanto
Мнение от krass' » 30 Яну 2009 17:01
За 100 лири(200 лева) ми докарват по пощата от англия цяла броня за Импреса.antoanto написа:biggrin.gif В повечето случаи е така приеби другарчето.Me4oKyX написа:Колега, за 200$ ще ти докарам цял палетantoanto написа:Това със 70 евра гаранция е втора употреба, ако твоя приятел не ти я донесе лично + близо 200 долара за път, а може и повече пак идва на цена на нашите морги. Хората са си направили сметката колкото и да не ни харесва.Още повече, че не е много обемиста, а лека стоката.... Няма от какво да се оскъпят толкова пътните
Просто тука искат да е**т дявола във въздуха .... На принципа - ден година храни....
krass'
SFINKS
Потребители разглеждащи този форум: Bing [Bot] и 2 госта