katalizator ili katalizatorno garne?
-
Здравейте колеги, регистирах се и съм на разположение на всички които имат проблеми с ауспуховата ( изпускателна) система на автомобили с ДВГ. Който се интересува за катализаторното гърне, има информация по автофорумите където обстойно сме обсъждали с колеги неговото предназначение, функции и т.н. в ауспуховата система ( с една, две или четири сонди и т.н.) Информативно- материята не е елементарна и преди да се коментира е необходимо да се притежава отлична теоретична ( професионална) и практическа подготовка.
За повече информация- Google- http://www.google.com/search?hl=en&q=%D ... en&aq=f&oq
За повече информация- Google- http://www.google.com/search?hl=en&q=%D ... en&aq=f&oq
Последно промяна от ауспуси Лазаров на 26 Яну 2009 07:45, променено общо 1 път.
-
- Bass_Man
- Благодарил/а: 2 пъти
- Получена благодарност: 1 път
Значи ако искате , като за начало да се опитаме да дадем някаква дефиниция на "катализаторно гърне" . Това е нещо , което е по-различно от обикновенния катализатор и го замества когато той се запуши ако съм разбрал правилно . И сега ако искате вие малко повече да обясните по принципа на това гърне или да изчистите дефиницията му .
-
Според мен, няма смисъл да се коментират и обсъждат, обсъждани вече неща. Както казах по горе има достатъчно информация и който желае да се поразтърси.Bass_Man написа:Значи ако искате , като за начало да се опитаме да дадем някаква дефиниция на "катализаторно гърне" . Това е нещо , което е по-различно от обикновенния катализатор и го замества когато той се запуши ако съм разбрал правилно . И сега ако искате вие малко повече да обясните по принципа на това гърне или да изчистите дефиницията му .
Успешен ден на всички!
-
- Kiki
- Автомобил: РАВ 4 ХА 30
- Благодарил/а: 4 пъти
- Получена благодарност: 14 пъти
Еми, ако искате да ни спечелите като клиенти!ауспуси Лазаров написа:А картинки да има ли........?Bass_Man написа:Еми направете copy/paste или си направете един сайт с подробна информация ! След , като предлагате нещо (продукт) , което по принцип не е много реално няма всеки да обикаля всички форуми за да разбере какво точно правите и всъщност правите ли нещо !

-
Колега, от двайсетина години изработвам ауспухови инсталации и съм се убедил, че клиенти се печелят не с лъскави сайтове, гръмки реклами и празни приказки по форумите, а с дела и конкретни факти.Kiki написа:Еми, ако искате да ни спечелите като клиенти!ауспуси Лазаров написа:А картинки да има ли........?Bass_Man написа:Еми направете copy/paste или си направете един сайт с подробна информация ! След , като предлагате нещо (продукт) , което по принцип не е много реално няма всеки да обикаля всички форуми за да разбере какво точно правите и всъщност правите ли нещо !В този форум сме блезо 5 000 души и още поне толкова гости! Една десета да са Ви потенциални клиенти, смятам, че ще сте доволен!
http://www.google.com/search?hl=en&q=%D ... en&aq=f&oq
- Kiki
- Автомобил: РАВ 4 ХА 30
- Благодарил/а: 4 пъти
- Получена благодарност: 14 пъти
Да г-н Лазаров. Всичко тово е точно така!ауспуси Лазаров написа:Колега, от двайсетина години изработвам ауспухови инсталации и съм се убедил, че клиенти се печелят не с лъскави сайтове, гръмки реклами и празни приказки по форумите, а с дела и конкретни факти.Kiki написа:Еми, ако искате да ни спечелите като клиенти!ауспуси Лазаров написа:
А картинки да има ли........?В този форум сме блезо 5 000 души и още поне толкова гости! Една десета да са Ви потенциални клиенти, смятам, че ще сте доволен!
http://www.google.com/search?hl=en&q=%D ... en&aq=f&oq

-
-
- Почетен Администратор
- Bass_Man
- Благодарил/а: 2 пъти
Ами ако си го монтирате на вашата изпускателна система ( демек изодзадзе ) ДА ! Иначе няма да е токова атрактивно и може и само с текст да минете biggrin.gif laugh.gif biggrin.gif .ауспуси Лазаров написа: А картинки да има ли........?
А сега малко по-сериозно !
90% процнета от майсторите в БГ правят нещо от 20 или повече години но това въобще не означава , че знаят какво точно правят .
Аз не ви каня на кафенце а да дадете конкретна техническа информация за продукт , който вие изработвате . Ако това за вас са празни приказки общо взето и този форум няма да ви е интересен !
С вашия отказ ме навеждате на мисълта , че сте поредния голям БГ балон .
Не виждам нищо излишно в един уеб сайт с конкретно описание и технически параметри за един продукт . Както и принципа на , който работи и реалните ползи от него .
Това би ви струвало не повече от 50лв. на година и би ви спестило безброй въпроси и отговори . Защото линк към резултат в google в подписа ви звучи малко несериозно.
Но явно прекалено много сте се съсредоточили в изпускателните системи и сте пропуснали да разберете , че се намираме във века на информацията ! А не във века на окултните магий, мистиката и големите тайни , които се споделят от уста на уста !
-
Как да кажа колега, всеки с професията си. Едни работят и решават реални проблеми, други се радват на картинки - е, нека се радват, нямам нищо против. Човек с възникнал проблем, сам ще си реши кого да вземе на сериозно и кой да потърси.Bass_Man написа:Ами ако си го монтирате на вашата изпускателна система ( демек изодзадзе ) ДА ! Иначе няма да е токова атрактивно и може и само с текст да минете biggrin.gif laugh.gif biggrin.gif .ауспуси Лазаров написа: А картинки да има ли........?
А сега малко по-сериозно !
90% процнета от майсторите в БГ правят нещо от 20 или повече години но това въобще не означава , че знаят какво точно правят .
Аз не ви каня на кафенце а да дадете конкретна техническа информация за продукт , който вие изработвате . Ако това за вас са празни приказки общо взето и този форум няма да ви е интересен !
С вашия отказ ме навеждате на мисълта , че сте поредния голям БГ балон .
Не виждам нищо излишно в един уеб сайт с конкретно описание и технически параметри за един продукт . Както и принципа на , който работи и реалните ползи от него .
Това би ви струвало не повече от 50лв. на година и би ви спестило безброй въпроси и отговори . Защото линк към резултат в google в подписа ви звучи малко несериозно.
Но явно прекалено много сте се съсредоточили в изпускателните системи и сте пропуснали да разберете , че се намираме във века на информацията ! А не във века на окултните магий, мистиката и големите тайни , които се споделят от уста на уста !
И понеже стана въпрос за картинки - триизмерни ли да са? biggrin.gif
Важна е титлата - медицинска диагноза инж. Другото са подробности....Fido Dido написа:Инж. Лазаров, виждам, че сте запознат с изспускателните системи, та имам съответния въпрос към Вас:ауспуси Лазаров написа:
...мястото на катализатора не е резонаторно а катализаторно..
Какво точно "катализира" катализаторното гърне?

maggkrabar написа:останах без пукната пара....
Bad Dog написа:Курвите имат висок разход на градско.