Редовна среща на Тойота в Пловдив
- Georgimitrovich
- raider_yaris
- Рошко
- Благодарил/а: 2 пъти
- Получена благодарност: 3 пъти
- Обратна връзка:
нещо ти е неточен цитата колега...raider_yaris написа:A ве хора, ей сега четох форума на Мазда и тези май нещо се гъбаркат с нас. Цитирам " От Тойота само един може да дойде и то чак след 18.30, така че ще сме само Мазда и Митцубиши".
Я дайте да им покажем тез от Тойота какви коли карат biggrin.gif
Мен не ми звучи като гъбаркане - просто човекът дава инфо на техния си форум колко от нас ще са там... И като гледам, наистина, освен мен никой не е потвърдил желание за присъствие, а бях писал, че преди 18:30 не мога, но въпреки това ще отида! Нищо лично и към колегата Bass_man, но мисля, че преди да тръгнем да се заяждаме помежду си, е хубаво първо да уточним фактите и да погледнем точно кой какво е казал, а не да си играем на "развален телефон"Аз като гледам, само един от Тойота изяви желание, но той не можел преди 18.30 да дойде, така че ще сме Мазда , Хонда и Мицубиши, ако успея да дойда толкова рано -разбира се......

Последно промяна от Рошко на 25 Яну 2009 10:14, променено общо 1 път.
- raider_yaris
Очаквах че ще се получи някакво недоразбиране, но се надявах, че усмивката накрая ще вкара малко яснота към изказването. Демек че се бъзикам
Ако е имало дори нотка на заяждане, то може би е била към нас Тойотаджиите biggrin.gif да се стегнем и да отидем. Аз лично никога не съм присъствал на Тойота среща и нямам много право на глас, но мисля да се запозная с някого утре (по-точно днес вече).

Ако е имало дори нотка на заяждане, то може би е била към нас Тойотаджиите biggrin.gif да се стегнем и да отидем. Аз лично никога не съм присъствал на Тойота среща и нямам много право на глас, но мисля да се запозная с някого утре (по-точно днес вече).
Tokyo Drift :-)
- martod
Колега ! Нещо против Мазда и Мицубиши ли имаш, или против хората които ги карат ???Че не стана много ясно, от поста ти .... biggrin.gif ....И недей да спамиш тематаBass_Man написа:Е какво очакваш от хора дето карат Японски Форд.............

СВЕТЪТ Е КРЪЧМА........ДА СЕДНЕМ НА ЕДНА МАСА....
- martod
Ами трябваше да вкараш усмивката малко по рано, а не след последното ти изречение....... biggrin.gif .....И един приятелски съвет.....Друг път като четеш и в други форуми, чети и никнеймаraider_yaris написа:Очаквах че ще се получи някакво недоразбиране, но се надявах, че усмивката накрая ще вкара малко яснота към изказването. Демек че се бъзикам![]()

- Georgimitrovich
В интерес на истината тая тема тука е няква формалност, то се видя кои идва по срещите и те си знаят кога и каде
Тва с общата среща с другите марки хубаво ама пак аматиорска работа. Ще се съберете някви хора и после кво biggrin.gif Никой не мисли за напред.
Приятно прекарване на срещета, но аз немога да доида.

Приятно прекарване на срещета, но аз немога да доида.
1992 Celica 2,0 GTI cabriolet
1982 Camri GLi (sold)
1997 RAV4
2000 Lexus GS300
1982 Camri GLi (sold)
1997 RAV4
2000 Lexus GS300
- raider_yaris
" .....Ама нищо, не ти се сърдя.....Членувам във всички Японски авто-форуми , и съм свикнал с това, че на всеки колата му е "най велика"....За това , ако имаш намерение да показваш "колко грешен е изборът на автомобил на другите", стой си в къщи......."
Това, което исках да кажа беше да се съберем повече хора от Тойота, а не да парадирам, че Тойота е Марката. За твое сведение колата за мен е Мазда Rx8, но това си е мое мнение и не го налагам на никого.
Усещам, че май си тълкувате написаното по-горе, както ви е угодно, само и само да се заядете!
Това, което исках да кажа беше да се съберем повече хора от Тойота, а не да парадирам, че Тойота е Марката. За твое сведение колата за мен е Мазда Rx8, но това си е мое мнение и не го налагам на никого.
Усещам, че май си тълкувате написаното по-горе, както ви е угодно, само и само да се заядете!
Tokyo Drift :-)
- martod
Ами това което си искал, трябваше да го кажеш бе колега.....И защо изобщо си мислиш че някой се заяжда ? ...Ето ти си човека, който пак започва да говори за марки коли, а срещата беше не на определена марка, а обща.....Ако беше дошъл, щеше да видиш че е така.......Имаше доста хора от Тойота клуб, за което ги поздравявам....Без много канене и организиране, дойдоха хората....Евала на такива хора....raider_yaris написа:"

- Georgimitrovich
- martod
Нямаш ядове......Georgimitrovich написа: Някои няма ли да качи снимки да видим кои сте отсрамил пловдивската група.