Това е невероятно! Предните накладки, какъвто и стил на каране да имаш, се износват по принцип по-бързо.slowtraveler написа:Ако новия собственик на авенсиса ми кара с моя стил - на 150-180х.км би сменил предни накладки за първи път....
Аз смених оригиналните задни на 90х.км, просто защото в сервиза смятаха, че няма да изкарат още 15х.км. Тогава предните бяха износени на около 45-50%
Авенсис - прдни спирачни дискове
- Kiki
- Автомобил: РАВ 4 ХА 30
- Благодарил/а: 4 пъти
- Получена благодарност: 14 пъти
- slowtraveler
- Автомобил: Nissan Qashqai 2008/2.0/AWD
- Благодарил/а: 334 пъти
- Получена благодарност: 366 пъти
Вероятно е, ако първоначалната настройка на спирачната система е била с недостатъчен преден биас...
От там се усеща често сработване на АБС (което май изпълнява функцията и на Brakeforce Distribution)....
Иначе всичките ми дискове бяха лъскави, работещи и без неравности, равномерно износени, но задните накладки преди смяната бяха доста по-износени от предните
От там се усеща често сработване на АБС (което май изпълнява функцията и на Brakeforce Distribution)....
Иначе всичките ми дискове бяха лъскави, работещи и без неравности, равномерно износени, но задните накладки преди смяната бяха доста по-износени от предните

Toyota Avensis 1.6 VVT-I / 2002г --> Mazda6 /2008 --> JGC 3.0/2014 --> ???
Chevrolet Kalos 1.4/16V/2004-> Nissan Qashqai 2.0 4x4 2008
Chevrolet Kalos 1.4/16V/2004-> Nissan Qashqai 2.0 4x4 2008
здр
Каквито и дискове различни от оригиналните да вземете ще изкарат повече от тях!
Парите са в сервизното не в продажбата.
Парите са в сервизното не в продажбата.