Сезона разпродажба на Тойота в ТМ Ауто
Сезона разпродажба на Тойота в ТМ Ауто
Днес от 9.00 започва сезоната разпродажба на употребябани коли с гаранция(10000км или 6 месеца)от ТМ.
Цяла седмица слушам рекламата по радиото,та ще взема да отскоча да видя що за разпродажба ще е .
Цяла седмица слушам рекламата по радиото,та ще взема да отскоча да видя що за разпродажба ще е .
Toyota Corolla Verso 1.8 VVTi 129к.с.
Toyota Avensis 2,2 D4D 150 k.c
RAV 4, 2,0 VVTI-150к.с.-газов инжекцион BRC
- Kiki
- Автомобил: РАВ 4 ХА 30
- Благодарил/а: 4 пъти
- Получена благодарност: 14 пъти
Re: Сезона разпродажба на Тойота в ТМ Ауто
Не се надявай на нещо кой знае какво.joro_206 написа:Днес от 9.00 започва сезоната разпродажба на употребябани коли с гаранция(10000км или 6 месеца)от ТМ.
абе по-добре от ТМ отколкото джамбазите дето въртят километражите като ротативки. само не знам каква е тая гаранция, малко на рекламен трик мяза .......имайки предвид как се оплакват колегите с пълната такава
но иначе идеята е добра, този пазар на уптребевани автомобили с история тепърва ще набира сила и май тойота са първите които дават гаранция за тях
но иначе идеята е добра, този пазар на уптребевани автомобили с история тепърва ще набира сила и май тойота са първите които дават гаранция за тях

Avensis D-4D, 2005, 116hp, TOYOTA
Yaris T Sport, 2003, 106hp, TOYOTA
В ТМ ауто има непрекъснато такива разпродажби аз моита така си я взех http://www.tma.usedcars.bg/all.php
прав си и за се загледах по ярисите....много дебело, многоzum написа:е страшна разпродажба правят , стария Ярис 1,3 на 93 000 километра за 16 000 лева biggrin.gif ходете си купете коли от тия
на същите цени зимаш корола браче, то става кон за кокошка
Avensis D-4D, 2005, 116hp, TOYOTA
До колкото разбрах от един колега, автомобилите са карани от БТК и Вивател, след което са решили да си сменят автомобилите и са ги върнали на ТМ Ауто. Колега ходи до ТМ Ауто по съвсем друг въпрос миналата седмица и каза, че ги е видял автомобилите, дори още не им бяха махнати стикерите "БТК" и "Вивател".
Toyota Celica T23 1.8 VVTi 143 hp, 2001 г., 6-степенна механична скоростна кутия
хихихи интересно ми е вивателските хайлукси на каква цена са пуснати, щото знам цената на която са откупени biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gifTurboLame написа:До колкото разбрах от един колега, автомобилите са карани от БТК и Вивател, след което са решили да си сменят автомобилите и са ги върнали на ТМ Ауто. Колега ходи до ТМ Ауто по съвсем друг въпрос миналата седмица и каза, че ги е видял автомобилите, дори още не им бяха махнати стикерите "БТК" и "Вивател".

maggkrabar написа:останах без пукната пара....
Bad Dog написа:Курвите имат висок разход на градско.
ходих да гледам но нищо не ми хареса.Имаше авенсис за по 24-26000,ами че тои сега като излиза новия модел в германия може да се намери нов за 30000лв.
Егати разпродажбата.Имаше 2 Хилукса от БТК - не им бяха свалили надписите даже.
Егати разпродажбата.Имаше 2 Хилукса от БТК - не им бяха свалили надписите даже.
Toyota Corolla Verso 1.8 VVTi 129к.с.