това е щото набарах една интерестна програмка на която пишеш на латиница, пак тя автоматично обръща всичко на кирилицаJapanese_fever написа:ALTEZZA-ta pi6e na kirilica ne moga da povqrvam?!?
![]()
VVT-I harchi maslo 1l/1000 ???
- Japanese_fever
- Автомобил: 2014 Toyota Zelas
- Получена благодарност: 1 път
Zna4i polaga6 usiliq da pi6e6 na kirilica, vse pak! biggrin.gifALTEZZA написа:това е щото набарах една интерестна програмка на която пишеш на латиница, пак тя автоматично обръща всичко на кирилицаJapanese_fever написа:ALTEZZA-ta pi6e na kirilica ne moga da povqrvam?!?
![]()
Az v toq forum mi e po-udobno na latinica, ama ne me karaj da pi6a na kirilica!

2014 Toyota Zelas, 2.5L VVT-i (2AR-FE), 6-speed
България ще се оправи тогава, когато всички, които са свалили катализаторите си - ги сложат обратно!
България ще се оправи тогава, когато всички, които са свалили катализаторите си - ги сложат обратно!
ohoo, ya mi kazi ot da da si ya vzema? a ebava li ti window-sa?ALTEZZA написа: това е щото набарах една интерестна програмка на която пишеш на латиница, пак тя автоматично обръща всичко на кирилица

pitam shtot do sega vsichki kirilizi deto sum slagal, sa me karali rano ili kusno da preinstaliram windows...

punky

о не, аз не съм я инсталирал, просто си е страница в интернета. ето линка:punkara написа:ohoo, ya mi kazi ot da da si ya vzema? a ebava li ti window-sa?ALTEZZA написа: това е щото набарах една интерестна програмка на която пишеш на латиница, пак тя автоматично обръща всичко на кирилица![]()
pitam shtot do sega vsichki kirilizi deto sum slagal, sa me karali rano ili kusno da preinstaliram windows...![]()
punky
http://lat2bg.kredor.com/scgi-bin/og.php?op=lat2bg
->
- Japanese_fever
- Автомобил: 2014 Toyota Zelas
- Получена благодарност: 1 път
laugh.gif laugh.gif laugh.gifpunkara написа:da linchuvame suszdatelite: prevezda toyota, kato "тайота"!!!V35GTR написа:чудо не виждано... abvgdejziiiklmnoprstufhcchshuia
хуммм не превежда всичко!!!
2014 Toyota Zelas, 2.5L VVT-i (2AR-FE), 6-speed