Към всички с Тойота от магазин
Към всички с Тойота от магазин
Доволни ли сте от представянето на автомобила, отговориха ли ви на всички въпроси, промениха ли се условията при плащане и т.н. 

- Рошко
- Благодарил/а: 2 пъти
- Получена благодарност: 3 пъти
- Обратна връзка:
Re: Към всички с Тойота от магазин
Да (въпреки, че не мога да дам меродавно мнение, тъй като я имам само от месец)tsd написа:Доволни ли сте от представянето на автомобила...
Да! Купих я чрез русенския Ником - изключително коректни!отговориха ли ви на всички въпроси
Непромениха ли се условията при плащане и т.н.
- Рошко
- Обратна връзка:
Aми това не е промяна в условията на плащане. Тези такси са си нормални при отпускането на кредит от всякакво естество, те са си от самата лизингова компания, а не от дилъра на Тойота. Това, че не си бил информиран е лоша комуникация м/у теб и лизинговата компания.tsd написа:по т. 3 имаш късмет. Появиха се такси и комисионни за около 500 лв. допълнително (при оформяне на док. за лизинга) - и лошото бе че не бях информиран за това. по т.2 има в спекта ауто Бургас какво да се желае
- Рошко
- Обратна връзка:
Това, приятелю, за съжаление е често срещана диагноза в последните години... Страната страда от остра липса на кадърни и подготвени професионалисти, а като гледам некомпетентността, неграмотността, както и незаинтересоваността на подрастващото поколение, просто се ужасявам какво ни чака в бъдеще...tsd написа:... една от дамите беше тотално неподготвена!

- Bass_Man
- Получена благодарност: 1 път
Що ве от 30 до 50 годишните много ли са компетентни , грамотни и заинтересовани ? Да не забравяме , че подрастващите са такива каквито сме си ги направили , а не са се родили програмирани на 18 години да са дебили ! Ама Мама и Тате , като са дебилчета и шахматистче да е било запланувано ще си стане детенце страшно1.6 VVT-i написа:tsd написа:.....а като гледам некомпетентността, неграмотността, както и незаинтересоваността на подрастващото поколение, просто се ужасявам какво ни чака в бъдеще...

Истината е , че дефекта е в средните набори 1940 до 1970 !!! От там нататък всичко е продукт .
- slowtraveler
- Автомобил: Nissan Qashqai 2008/2.0/AWD
- Благодарил/а: 334 пъти
- Получена благодарност: 364 пъти
При плащане в брой - никакви проблеми - бяха коректни и точни (последен опит - юни 2008).
Относно лизинга - навремето лизинга го отпускаха само в СФ. и Авенсиса нямаше проблеми никакви...
Сега Маздата съм я взел през варненски офис на лизингова компания в началото на кризата (септември 2008). На два пъти вече ми променят схемите за плащане, но и двата пъти сумата за заплащане се намалява (без никакъв натиск от моя страна). Последния месец ме предупредиха, че трябва да платя месечна вноска с около 25лв по-малко от първоначално уточнената..
Вчера бях при тях за да променя срока на лизинга и ми обясниха, че спадането на вноските е свързано със спадането на европейския индекс. Практически в моя случай ми е по-изгодно да държа парите на депозит - оскъпяването по лизинга е по-малко, отколкото лихвата по срочен депозит... biggrin.gif
Но това са финансови въпроси и не касаят дилъра на Тойота...
Практически лизингодателя купува колата от дилъра, а ти се разправяш с дилъра само за гаранционното обслужване..
Относно лизинга - навремето лизинга го отпускаха само в СФ. и Авенсиса нямаше проблеми никакви...
Сега Маздата съм я взел през варненски офис на лизингова компания в началото на кризата (септември 2008). На два пъти вече ми променят схемите за плащане, но и двата пъти сумата за заплащане се намалява (без никакъв натиск от моя страна). Последния месец ме предупредиха, че трябва да платя месечна вноска с около 25лв по-малко от първоначално уточнената..
Вчера бях при тях за да променя срока на лизинга и ми обясниха, че спадането на вноските е свързано със спадането на европейския индекс. Практически в моя случай ми е по-изгодно да държа парите на депозит - оскъпяването по лизинга е по-малко, отколкото лихвата по срочен депозит... biggrin.gif
Но това са финансови въпроси и не касаят дилъра на Тойота...
Практически лизингодателя купува колата от дилъра, а ти се разправяш с дилъра само за гаранционното обслужване..
Toyota Avensis 1.6 VVT-I / 2002г --> Mazda6 /2008 --> JGC 3.0/2014 --> ???
Chevrolet Kalos 1.4/16V/2004-> Nissan Qashqai 2.0 4x4 2008
Chevrolet Kalos 1.4/16V/2004-> Nissan Qashqai 2.0 4x4 2008
- Рошко
- Обратна връзка:
Kaкто вече казах, Ником са пичове. Аз съм в Пловдив, те са в Русе, но исках да си я купя чрез тях, въпреки, че разлика в цената на новите Тойоти няма никъде. Пламен от Русе дойде в големите снегове, за да ми предаде лично владението на автомобила, да ми даде напътствия за експлоатацията и т.н. и тъй като колата се беше напрашила докато я докарат от Пазарджик я закархме на автомивка, където я измиха за сметка на Ником! Горещо препоръчвам услугите им! Много коректни, вежливи и услужливи! Ако си купувам друга нова кола, пак бих я купил от тях!lostigros написа:Днес бях в офиса на "Ником" и си поръчах Корола.Представянето ми го направиха много добре.Обясниха ми всичко.Дадоха ми да карам 2 коли-бензинова и дизелова.Наистина съм доволен.Дадоха ми 6% отстъпка-максималната за бензиновите коли.След 2 седмици се надявам и да я подкарам.

- Ael
- Получена благодарност: 4 пъти
- Обратна връзка:
С риск да обидя някой от Тиксим Пловдив ще кажа че когато отидох да тествам Аурис при тях знаех 3 пъти повече неща за колата от човека който ми я предлагаше.Той само ми повтаряше че имало и 6-та скорост ,а аз като му задавах въпроси той се правеше че не ме чува. Аз си бях готов и решен ,просто исках да я покарам за да ми се затвърди решението. Обаче ако имаше дори и капка колебливост и да трябва да избирам между Тойота Аурис и някоя друга марка ,тогава с това си обслужване нямаше как да наклонят везните в тяхна полза...

Явно в Русе са пичовете.В моето семейство има Ленд Круизер,Ярис и Лексус ИС.Всички закупени от сегашното представителство.Доказали са се определено с професионализъм.
Това беше основната причина и аз да се насоча към Тойота(освен че колата е много добра де).Просто да си познаваш дилъра и сервиза е безценно.
Това беше основната причина и аз да се насоча към Тойота(освен че колата е много добра де).Просто да си познаваш дилъра и сервиза е безценно.
Чета и вече съжалявам че не открих този форум преди да направя своя избор. Ярето можеше да е малко по "така". Но нищо. Да съм жив и здрав, следващият път (надявам се да имам възможност за такъв) пак ще искам да работя същия дилър. Пожелавам на себе си и всички колеги да имаме възможност за плащане в брой - което спестява глупави ситуации с къде по млади, къде по стари некомпетентни служители в банките biggrin.gif