Колеги да ни е честит новия Prius 3

Дискусии, коментари, идеи, предложения, срещи, история, интересни факти
combi

Колеги да ни е честит новия Prius 3

Мнение от combi » 13 Яну 2009 18:42

Месеци наред Toyota подържаше градуса на напрежението със снимки на новия Prius, но ето че най-накрая той видя бял свят на Северноамериканското изложение в Детройт.

Изображение

http://testdrive.bg/news/read91.html
Последно промяна от combi на 14 Яну 2009 10:48, променено общо 1 път.

Аватар
Bass_Man
Благодарил/а: 2 пъти
Получена  благодарност: 1 път

Мнение от Bass_Man » 13 Яну 2009 21:46

Менкай снимката :whistle:

Аватар
LEXUS
Благодарил/а: 12 пъти
Получена  благодарност: 12 пъти

Мнение от LEXUS » 14 Яну 2009 01:42

Всъщност това е новият Приус. Направо страхотно много ми харесва,егати винаги ме е кефил Приус,много стил има в тая кола.Възду6но съпротивление едва cd=0.25,Тойота отново авангардни.Ами, аз съм впечатлен,това се казва инjенерска мисъл,134 коня,още по-нисък разход,по-6ирока,по-голяма кола,по-бърза предполагам,уникална аеродинамика,това е Тойота.Приус е абсолиутният авангард в автомобилостроенето.
П.С. Извинявам се за странното изписване на някои думи,обаче имам нова фонетична кирилица,а някои букви не мога да ги намеря biggrin.gif .Примерно иу,иа,sh,така че сори.Ако някой знае на кои клавищи са,да казе,че много сме6но става biggrin.gif ,ето и j не знам къде е.....оффф dry.gif
Прикачени файлове
Toyota_Prius-2.jpg
Toyota_Prius-2.jpg (131.72 KiB) Преглеждано 3737 пъти
Toyota_Prius-4.jpg
Toyota_Prius-4.jpg (121.29 KiB) Преглеждано 3737 пъти
Toyota_Prius-3.jpg
Toyota_Prius-3.jpg (117.95 KiB) Преглеждано 3737 пъти
Toyota_Prius-6.jpg
Toyota_Prius-6.jpg (131.26 KiB) Преглеждано 3737 пъти
Prius
Prius
Toyota_Prius-5.jpg (134.79 KiB) Преглеждано 3737 пъти
TOYOTA/LEXUS--made in JAPAN

Аватар
Рошко
Получена  благодарност: 3 пъти
Обратна връзка:

Мнение от Рошко » 14 Яну 2009 10:12

LEXUS написа:...Ако някой знае на кои клавищи са,да казе,че много сме6но става biggrin.gif ,ето и j не знам къде е.....оффф dry.gif
За вградената фонетика на Vista ли става дума?

combi

Мнение от combi » 14 Яну 2009 10:49

хехе то верно снимка на Lexus бях постнал, не че има голяма разликата ;)

Аватар
Petar

Мнение от Petar » 14 Яну 2009 11:07

Po princip ne sym lubitel na takyv tip koli no v slu4aia Toyota sa napravili naistina nehto koeto da grabva okoto

Аватар
Bass_Man

Мнение от Bass_Man » 15 Яну 2009 00:36

LEXUS написа: П.С. Извинявам се за странното изписване на някои думи,обаче имам нова фонетична кирилица,а някои букви не мога да ги намеря biggrin.gif .Примерно иу,иа,sh,така че сори.Ако някой знае на кои клавищи са,да казе,че много сме6но става biggrin.gif ,ето и j не знам къде е.....оффф dry.gif
Вместо да се мъчиш с малоумни подредби вземи си изтегли "bul_pho.zip" от : http://clients.crossroad.bg/bulgaria/ke ... youts.mspx
инсталирай го и забрави за тази тъпотия !

Аватар
TurboLame

Мнение от TurboLame » 15 Яну 2009 10:57

Bass_Man написа:
LEXUS написа: П.С. Извинявам се за странното изписване на някои думи,обаче имам нова фонетична кирилица,а някои букви не мога да ги намеря biggrin.gif .Примерно иу,иа,sh,така че сори.Ако някой знае на кои клавищи са,да казе,че много сме6но става biggrin.gif ,ето и j не знам къде е.....оффф dry.gif
Вместо да се мъчиш с малоумни подредби вземи си изтегли "bul_pho.zip" от : http://clients.crossroad.bg/bulgaria/ke ... youts.mspx
инсталирай го и забрави за тази тъпотия !
Не си прав. Ако става въпрос за фонетиката на Vista-та. Това е единствената фонетична подредба, която е регистрирана по БДС. Когато има само един стандарт, то е нормално всичко да се съобразява с този стандарт. Аз също бях писал 10 години на старата фонетика и като видях фонетиката на Vista исках да умра, но реших, че няма смисъл да я сменям, трябва да свикна на новата. Дори да си променя моята фонетика, 90% от компютрите с vista ще бъдат с непроменена фонетика и където и да седна да пиша ще ми е супер гадно. А, предполагам, няма спор, че до година-две почти всички компютри ще са на Vista. MS ще я наложат, както преди това наложиха XP, а преди него - '98. Така, че по-добре свиквайте..
Toyota Celica T23 1.8 VVTi 143 hp, 2001 г., 6-степенна механична скоростна кутия

Аватар
Bass_Man

Мнение от Bass_Man » 15 Яну 2009 12:21

Ся ще има доста ОФ-ТОПИК
TurboLame написа: Не си прав. Ако става въпрос за фонетиката на Vista-та. Това е единствената фонетична подредба, която е регистрирана по БДС. Когато има само един стандарт, то е нормално всичко да се съобразява с този стандарт. Аз също бях писал 10 години на старата фонетика и като видях фонетиката на Vista исках да умра, но реших, че няма смисъл да я сменям, трябва да свикна на новата. Дори да си променя моята фонетика, 90% от компютрите с vista ще бъдат с непроменена фонетика и където и да седна да пиша ще ми е супер гадно. А, предполагам, няма спор, че до година-две почти всички компютри ще са на Vista. MS ще я наложат, както преди това наложиха XP, а преди него - '98. Така, че по-добре свиквайте..
По темата има безброй много изприказвано !
Вземи погледни линка , който съм дал е от Microsoft !
И няма такова нещо , като фонетика !!! Стандарт си има от 100 години и това си е машинописния стандарт . Фонетичната подредба е за удобство .
И искам да те питам ако утре стандартизират по БДС всички хора преди да отидат на работа да си набият по един шомпул в дупето и да клекнат 20 пъти ти ще го правиш ли това , като единствен стандарт ???
Ако искаш да пишеш бързо и правилно учиш машинописна подредба по БДС , която е истинската БГ подредба ! И е съобразена с всички особенности на езика и е една от най-добрите подредби в света !
А иначе така наречената нова "фонетична" подредба е резултат от олигофренските усилия на 2-ма "учени" , които решиха да си напишат имената там някъде и да си оправдаят заплатите , като създадат поредната супер простотия !!! И наистина стандартизираха това безумие . Но общо взето всеки може да си стандартизира каквото поиска. Все пак да не забравяме , че двама души от форума съвсем скоро си направиха Тойота клуб .
Но така наречената нова "фонетика" е съобразена единствено и само с болните възприятия и разбирания на доста овехтяли учени . И по никакъв начин не допринася за по-бързо или по-удбно писане ! Защото 80-90% си е , като старата ! А тя е възниканала от самосебе си във времето и е просто за удобството на хората , които ползват много повече английската подредба ( всички програмисти и IT-та) . Както и хора , които ползват ненадписани клавиатури и не знаят на изуст БДС.

Аватар
desSs

Мнение от desSs » 15 Яну 2009 14:01

много ниска ми се вижда, ич не е за наш`те пътища rolleyes.gif

п.п. да живей БДС-а biggrin.gif

Аватар
LEXUS

Мнение от LEXUS » 15 Яну 2009 20:47

Мерси за помощта за фонетиката, колеги. :thumbsup:

Аватар
Ael
Получена  благодарност: 4 пъти
Обратна връзка:

Мнение от Ael » 16 Яну 2009 10:23

Ей сега вече ще дочитам дългите постове на колегата Lexus punk.gif
Изображение1G-FE

Аватар
LEXUS

Мнение от LEXUS » 17 Яну 2009 01:24

Ael написа:Ей сега вече ще дочитам дългите постове на колегата Lexus punk.gif
biggrin.gif laugh.gif

Аватар
Bass_Man

Мнение от Bass_Man » 17 Яну 2009 01:32

Ся да си ги препише на чисто !!!
Шегувам се разбира се !
Друг път споделяй по-рано да се решават на време нещата . Що компютърджий са по тоя форум ( аз съм пълен ламер и нищо не разбирам ) все някой ще ти удари едно рамо :thumbsup: .

Публикувай отговор