Е в Бг на някой хващало ли му е на К или Ка? Аз съм ги спрял заради бензиностанциите и само на X ги ловя и без изключение до сега са били само на тая честота!
Ще помоля само някой с опит, а не теория да сподели!!!
Радар детектори
Mиро, точно заради твоя пост искам потвърждение. Както казах бензиностанциите и всичко друго, дето се сещаш е на К, Ка и ако само на теб ти се е сторило само веднъж, че са те хванали на тези честоти шанса да не е правило е голям.newmiro написа:El Camino това което написах не го ли прочете?
А почнат ли да стрелят на тях работата става лоша

ясно, но веднъж вече ми се беше случило преди доста време (месеци или година). не му обърнах внимание.
до видин преди да ни спрат ченгетата радара пищеше яко и се усилваше. най-силно пищеше като ни спряха:). имаше само патрулка, но не и бензиностанция.
другото място бяха тунелите на магистралата до софия посока варна. по средата на тунела почна да пищи и да се усилва лека по лека. на излизане от тунела беше патрулката. нямаше бензстанция.
и двете ти говоря за нощно време, преди нова година дните, почти никакво движение по пътищата. а втората патрулка нямаше ни коли ни нищо около тия тунели и беше насочена към нас патруката. нямаше какво друго да излъчва просто.
до видин преди да ни спрат ченгетата радара пищеше яко и се усилваше. най-силно пищеше като ни спряха:). имаше само патрулка, но не и бензиностанция.
другото място бяха тунелите на магистралата до софия посока варна. по средата на тунела почна да пищи и да се усилва лека по лека. на излизане от тунела беше патрулката. нямаше бензстанция.
и двете ти говоря за нощно време, преди нова година дните, почти никакво движение по пътищата. а втората патрулка нямаше ни коли ни нищо около тия тунели и беше насочена към нас патруката. нямаше какво друго да излъчва просто.
stay up and keep shining!!
slowtraveler каза: Срещу мен на около 150м имаше спрели фарове - един мерцедес с модните по него време (пък май и сега) борци, които на въпроса ми дали имат лопата отговориха, че имат само пистолети и бухалки
slowtraveler каза: Срещу мен на около 150м имаше спрели фарове - един мерцедес с модните по него време (пък май и сега) борци, които на въпроса ми дали имат лопата отговориха, че имат само пистолети и бухалки

- Bass_Man
- Благодарил/а: 2 пъти
- Получена благодарност: 1 път
И на мене също ми е свирил радара не на теория ! Сега питах и брат ми и той каза , че е свирил .El Camino написа:Е в Бг на някой хващало ли му е на К или Ка? Аз съм ги спрял заради бензиностанциите и само на X ги ловя и без изключение до сега са били само на тая честота!
Ще помоля само някой с опит, а не теория да сподели!!!
Може след това , което знам аз повечето още веднъж да са били преоборудвани на друга честота и за това да ти свири повече на X .
BTW: Аз говоря за района около София !!!