Нема ли гушнеш идеята, те извозя до Варна на свален гюрук?!rudolf написа:ми по добро решение от зимата- ми се вижда лятото:)ninormal написа:Колега вместо да бъдеш ироничен измисли по-добро решение ;) Като ти е студено недей да идваш това е.... Целта е да се съберем японски автомобили по форуми да си направим някоя друга снимка,да се запознаем и т.н ... Всеки може да бъде полезен на другия
съгласи се че и ти би бил скептичен да дойдеш до софия зимата за среща пред метро??
събираме се всяка неделя в софия, бензиностанция еко-на бул. Булгария,,с бих се радвал да се запознаем,,заповядай:)
някак на минусови температури -няма да ми се запознава много дълго...тоест няма да има особено голяма масовост.
ГОЛЯМА СРЕЩА ВЪВ ВАРНА

maggkrabar написа:останах без пукната пара....
Bad Dog написа:Курвите имат висок разход на градско.
- Bass_Man
- Благодарил/а: 2 пъти
- Получена благодарност: 1 път
Викаш да взема да дам 300-тина лева да си полафиме и да се снимамеninormal написа:Колега вместо да бъдеш ироничен измисли по-добро решение ;) Като ти е студено недей да идваш това е.... Целта е да се съберем японски автомобили по форуми да си направим някоя друга снимка,да се запознаем и т.н ...

Що пък не

- пл@мен5445
- Обратна връзка:
OBEDEM SAM 4E LQTOTO 6TE IMA MN POVE4E XORA NAVITI ZA TAKAVA MASOVA SRE6TA !!!!! ZIMATA SPIRA MN JELAE6TI !!! USPEX NA SRE6TATA I DA PUSNETE NQKOQ DR SNIMKA

Последно промяна от пл@мен5445 на 15 Яну 2009 17:25, променено общо 2 пъти.
Toyota Celica 2.0 GTI 16V T18
http://www.youtube.com/watch?v=MDfu6SMk ... re=related
http://www.youtube.com/watch?v=MDfu6SMk ... re=related
- Bass_Man
Варна не е далеч но политиците в БГ не я правят и по-близо благодарение на прекрасните пътища.ninormal написа:съгласен съм с вас ,че Варна ви е далеч и сега е студено
Даже лично аз сега ще се чуствам по-добре щото нямам клима . Ама за сметка на това имам парно да изсъхна до Варна .
Абсолютно си правninormal написа: Парите са си твой давай ги където желаеш

Наистина ми се струва безмислено ходенето от единия на другия край на БГ за полафване и снимане дори и да ми харчи колата 3 на 100 пак трябва да убия поне 10 часа време в път (ако не ме затрупа някъде и да се наложи да спя в снега ) . Което автоматично значи , че ще остана поне за преспиване . И работата си става една отпуска .
кво сте пили снощи бре laugh.gif
аз мисля да не ходя
от коли не разбирам, няма с какво да съм полезна на другите. пък и не се интересувам като вас от тунинги-мунинги laugh.gif
та предполагам ше ми е малко скучно. да не говорим че мойта кола е нова и едва ли ще представлява интерес за някой. гледам все по-старичките ви влекат /или пък нови, ма поне със сто и пеесе кончета laugh.gif /
е, ако имаше след това кафенце-мафенце можеше и да дойда, ама...
аз мисля да не ходя

-
- Почетен Администратор
Заповядай ще е хубаво някоя дама да краси събиранетоdesSs написа:кво сте пили снощи бре laugh.gif
аз мисля да не ходяот коли не разбирам, няма с какво да съм полезна на другите. пък и не се интересувам като вас от тунинги-мунинги laugh.gif
та предполагам ше ми е малко скучно. да не говорим че мойта кола е нова и едва ли ще представлява интерес за някой. гледам все по-старичките ви влекат /или пък нови, ма поне със сто и пеесе кончета laugh.gif /

После може кафе както се разберат клубовете помежду си ;)
- Bass_Man
Деска оди там да ги шашнеш с Ярето ве ! Ше им кажеш , че е драгстер от националния на щатите обаче понеже трудно намираш нитрометан и 130 октана бензин няма да им показваш колко върви . Плюс това така или иначе нямат кола поне 3000 коня в твоя клас така , че няма и с кого да се пускаш . А пък и понеже е със секретни руски технологий няма да им отваряш капака , че после ще трябва да ги застреляш . Просто си седиш и им гледаш сеира и ги пращаш от време на време за кафе и кифлички .desSs написа:кво сте пили снощи бре laugh.gif
аз мисля да не ходяот коли не разбирам, няма с какво да съм полезна на другите. пък и не се интересувам като вас от тунинги-мунинги laugh.gif
Те понеже са разни Ондаджий , Маздаджий и тн нищо няма да заподозрят biggrin.gif laugh.gif biggrin.gif .