heheh... chakai da go "breakva down" za maloumni kat tebe...
Hit, staiko, vuv tozi smisal se izpolzva za da se poluchi fonetichna rima i vuv tozi context(za clutcha osonvno) oznachava che go dokosvam i puskam! ama taka e kato nemash druga rabota, nemash kakvo drugo da kajesh, niamash nikva predstava ot English, manu tursish kato BUsh himichesko orujie v iraq....
DEL_SLOW i ALTEZZA - buy it or not ...1st ne e for sale i 2nd - use ur imagination, moje bi she e trudno za vas no ako si obedinite mozachnata sila moje da go dokarate.
... kato niamash druga rabota i se interesuvash ot tova kak go pravia sha ti obiasnia chado ... znachi predstavisi situaciata kudeto samo slednite neshta triabva da se napravaiat "...hit the clutch, hit the gear, hit the gas" za da se poluchi rezultata "and i am gone..." as in speeding away from your toyotka! A kavichkite i mngotochieto sa indikator che e chast ot context, napisan ot drug avtor!
kakto kazvat Mericancite... I rest my case!!! whistle.gif thefinger
kakvoto e tova e! ako do sega ne si go shvanal znachi si beznadejden! Ako vse oshte predstavliava interes za tebe, researchvai go na
www.google.com
....ot tuk natatak pravi si sam zakluchenia!
da siguren sum che e imal predvid clutch=staiko's ass, gas=staikos head i gear = staikos legs!!!
...abe da li podpisa mi e raven na bla bla bla ili ne e reshavai sam za sebe si. Vuobshte ne se i zaduhvam dalie razbirash ili ne!

No se radvam che pone do zakluchenie si stingal!!! Congrats thumbsup.gif .
ne mislia che demostracia shte pomogne vuv tvoia ili na Del_slow sluchaia!
A zasmiana i duma da ne stava

!!!
PS Mnogo interesen podpis imam iavno ALTEZZOV i DEL_SLOW ne mogat da go preglutnat, kamoli da razberat, celi 2 stranici!!!