от доста време имам следния проблем-температурата на двигателя не достига работния обем. Колкото и да я карам, стрелката за температурата стои на около 40 градуса. Парното си духа топло, незнам или е достатъчно, но духа? Като спра колата и парното работи вдига оборотите от около 800 на 1200-1300? Спирам парното и оборотите пак си остават на нормалните
ПРОБЛЕМ С ТЕМПЕРАТУРАТА-AVENSIS 2.0 TD
ПРОБЛЕМ С ТЕМПЕРАТУРАТА-AVENSIS 2.0 TD
здравейте на всички,
от доста време имам следния проблем-температурата на двигателя не достига работния обем. Колкото и да я карам, стрелката за температурата стои на около 40 градуса. Парното си духа топло, незнам или е достатъчно, но духа? Като спра колата и парното работи вдига оборотите от около 800 на 1200-1300? Спирам парното и оборотите пак си остават на нормалните
?
Може ли някой да каже от кво може да е?
- martod
Re: ПРОБЛЕМ С ТЕМПЕРАТУРАТА-AVENSIS 2.0 TD
Това е сигурен признак, че МПХ(стъпковото моторче) ти работи както трябва.....А за температурата Бас ти е отговорил......Сменяй термостата-доволен ще останеш..... biggrin.gifmax_sport написа:Като спра колата и парното работи вдига оборотите от около 800 на 1200-1300? Спирам парното и оборотите пак си остават на нормалните?
СВЕТЪТ Е КРЪЧМА........ДА СЕДНЕМ НА ЕДНА МАСА....
-
Jimmy Freiburg