Poledica
- Ael
- Получена благодарност: 4 пъти
- Обратна връзка:
На лед (стъклен асфалт) нищо не помага дори и вериги. Гуми с шипове става ,но мисля че ги забраниха отдавна. Просто или чакаш да се размекне ,или като наръсят сол или караш с 20 и се молиш на всеки завой да те слуша колата. Аз тази сутрин до работа нямах никви проблеми и точно пред паркинга на завоя колата продължи на право и се спрях в желязната врата. Добре че се движех с 10км/ч. че удара не беше с поражения. Едно знам ,че може 20 метра асфалта да е ОК и следващите 20 метра да е лед и да се пребиеш като куче някъде без да разбереш изобщо...

- Рошко
- Благодарил/а: 2 пъти
- Получена благодарност: 3 пъти
- Обратна връзка:
Имал е късмет... Вижте няколко цитата от Опел форума:TurboLame написа:Да, и колегата днес се тресна на 5 метра преди сервиза. Нищо му няма, само фара му е одраскан, но двете баварки в които е спрял не изглеждат точно така..
Така че.. внимателно, голяма поледица е.
Аз съм на работа д'ге... Иначе и на мен ми се щеше да съм там.
Иначе каква зверска катастрофа стана тка при нас не е истина - верижна катастрофа с 20 коли, 2 тира и много, много щети ...
Дано да няма пострадали :bishop:
Посока Калотина 5-6км след "Метро" - двама колеги идват от Сливница накъм София и двамата дойдоха пребеледнели като платно, едната мацка - трепереше... И двамата казаха, че е грозна гледка - мамата си е е*ало - лютеница от ламарини, масло и части.. Хора седят по земята на студа, държат се главите и реват.
Абе мамата си е*ало - няма кой да изчисти главен път - Магистрала - Европейски път Е80 :icon_evil2:
:blink: :blink: Градският транспорт и такситата в Стара Загора не се движат заради поледицата. :blink: :blink:
Пробвай със влака