Редовна среща на Тойота в Пловдив
- Georgimitrovich
koki azs s moito skromno pisane mislq da go kaja taka-toyota club vreme e za zimna vakanciq......do sled nova godina,dano togava ima malko pove4e hora na koito da im te4e ne6to drugo osven :krav,alkohol i smesica ot dvete.....a ne kakto pove4eto si mislqt za benzin......i vzemat se razhodqt da doidat...4e na men vze da mi stava interesno na milen suprata do koga 6te ima gumi ot drift i barnaut.. a mai bqha novi.
celica s peika....ama si e moq
- Рошко
- Благодарил/а: 2 пъти
- Получена благодарност: 3 пъти
- Обратна връзка:
Ами ако срещите се правят Събота или Неделя към 19-20 часа да речем, мога и аз да наминавам... Ама с тоя петък... Аз през седмицата бачкам до 23:30 и дори при най-добро желание не мога да дойда!Ael написа:Аз мога да наминавам догодина след зимната ваканция ,ма е хубаво да се съберем повечко хора че 2-3ма ще е малко глупаво
- Georgimitrovich
Tezi koito idvat po redovno ve4e se znaem imame si telefonite i pr. po praznicite mojem da se vidim koi kogoto iska i kogato ima vreme. 4e sq se po4va vseki hodi po rodnini imenici i pr. Moeto predlojenie e da podnovim sre6tite nqkade sled 10-15 qnuari. Da pomislim za po podhodq6 4as 4e ve4e se stumva rano puk si e i studeni4ko

1992 Celica 2,0 GTI cabriolet
1982 Camri GLi (sold)
1997 RAV4
2000 Lexus GS300
1982 Camri GLi (sold)
1997 RAV4
2000 Lexus GS300
- nemezis_85
ei narode......hubavo zapraznihme ..am veseli praznici na vsi4ki ot kluba....
sq malko gluposti da naleq az -koga mislim da se saberem kato za parvi pat sled praznicite-to e qsno 4e vseki si 4opli kolicata dokato ima svobodno vreme da vidim koi s kakvo 6te se pohvali ,
kanq i golemite ma6ini s 4x4 zadvijvaniq ot sorta na : 4runner,rav4,tundra,land cruiser,hilux i dr.
tezi koit otoz sezon -zimniq e tqhnata stihiq..pak i malkite gorski pateki...i dr.kat4eta na sveta kadeto ne bih tragnal s moito vozilo.
ta prakanvam za malko organizaciq i data za na4alo na zbirkite sled nova godina

sq malko gluposti da naleq az -koga mislim da se saberem kato za parvi pat sled praznicite-to e qsno 4e vseki si 4opli kolicata dokato ima svobodno vreme da vidim koi s kakvo 6te se pohvali ,
kanq i golemite ma6ini s 4x4 zadvijvaniq ot sorta na : 4runner,rav4,tundra,land cruiser,hilux i dr.
tezi koit otoz sezon -zimniq e tqhnata stihiq..pak i malkite gorski pateki...i dr.kat4eta na sveta kadeto ne bih tragnal s moito vozilo.
ta prakanvam za malko organizaciq i data za na4alo na zbirkite sled nova godina

celica s peika....ama si e moq