Смяна от десен на ляв волан? корола е9
- Corolla_E9
Смяна от десен на ляв волан? корола е9
Здравейте! доста време си търсих хубава корола.. и накрая си намерих в англия, но за жалост с десен волан модела и двигателя са Corolla AE92 gti 1992 (red top) 1.6 4age цената с докарването е доста благоприятна за мен.. въпроса ми е какво е нужно за смяната и скъпо ли излиза защото мен не ми пречи да съм с десен волан.. карал съм известно време кола с десен волан и се свиква..
-
- Почетен Администратор
- Получена благодарност: 1 път
Аз съм с дясна дирекция и нямам проблеми нито в града нито извънградско, като се паднеш зад някой тир или автобус наистина е малко по кофти, но не е невъзможно изпреварването, просто караш на малко по голяма дистанция (примерно не 10 а 20 метра) и ти се открива много по добре изгледа напред.Можеш да гледаш и от дяно, зависи от ситуацията :P
няма смисъл!
Колега сигурен съм че си взел колата евтино, и аз взех един авенсис по скоро и съм много доволен, карам си градскко и извънградско и не ме бърка, дори съм станал по внимателен шофьор.
ако решиш да сменяш волана може и да се вкараш в някой филм а и колата ще ти се оскъпи доста.
моят съвет е не сменяй ами карай ;)

ако решиш да сменяш волана може и да се вкараш в някой филм а и колата ще ти се оскъпи доста.
моят съвет е не сменяй ами карай ;)
абе мани не сменяи нишо бе пич десен десен тфа е
свиква се а за тировете и реисовете по магистралата .. ми ше си зимаш другарче да ти казва има ли няма ли коли насрещта и така .. по весело ше е даже 

Toyota Paseo 1.5 оди като 2.5 арчи като 0.7 зимата е 4wD .. Remus, Tuning, 4ip Tuning, Turbo Tuning, Qko tuning AMG CDI CRD GTI GTD HDI JTD CRDTI TYPE RRR ono e neveroyatno 

- polsun
- Обратна връзка:
На 3 коли до сега сме обръщали воланите и мога да те уверя че ако нямаш още един автомобил за части не се и захващай понеже ако тръгнеш да купуваш нови: табло, абсолютно цялата инсталация на автомобила, предни тапицерии, странични огледала, парното като цяло, маската която е под предното стъкло, педалите, ABS със трабичките, спирачни маркучи, рейка вроятно и преден мост (заради захващането на рейката към него) и т.н. и т.н.....
Ако решиш твърдо да си обръщаш волана моя съвет е да си намериш същият автомобил(двигател кубатура екстри) тотална щета демек размазан който да ползваш за части
Ако решиш твърдо да си обръщаш волана моя съвет е да си намериш същият автомобил(двигател кубатура екстри) тотална щета демек размазан който да ползваш за части