Парно Корола????????
-
sashoskiora
Парно Корола????????
Не бях карал колата на жената в това време и днес ми направи впечатление че при подаване на газ се увеличават оборотите на моторчето на парното и съответно силата с която духа-това за екстра ли да го броя???Е11 е.
-
sashoskiora
-
Uncle Dido
- Почетен Администратор
- Получена благодарност: 1 път
- Bass_Man
- Благодарил/а: 2 пъти
- Получена благодарност: 1 път
Не може само да си променя оборотите точно като подаваш газ . Но понеже се повишават оборотите се повишава и напрежението от генератора и от там се вдигат и оборотите.limerad написа:не е нормално това само моторчето на парното ли си променя оборотите
Или акумулатора ти е много паднал или релето/четки на алтернатора са се сбозили . А пък може и комплексен проблем да има .
Може да провериш и клемите на акумулатора как са .
-
DMDimitrov
- Обратна връзка:
-
sashoskiora
На празен ход духа по слабо,като подам газ почва да духа много силно и в движение,проблем с присветване на фарове не съм забелязал.На някой автомобили им се изключва климатика при по рязко подаване на газ,на някой пък с увеличение на скоростта и шума в купето им се усилва радиото автоматично и за това знам ли?Като купихме колата акумулатора беше разреден,не съм го зареждал принудително а с подаване на ток еднократно и каране по често на автомобила а сега всеки ден не имало проблем.