Селика проблем охлаждане
Селика проблем охлаждане
Източваме антифриза и след като го наляхме пак няма парно ,някой наясно ли е кво става,аз доколкото знам системата се обезвъздушава сама,на мойта кат сменях водна помпа нямах такива проблеми
- Georgimitrovich
Не става въпрос за мойта тази е без газ и клима ,но останових и още нещо още като я взел му въртяла постоянно перката и се оказа ,че някои е изключил датчика та се съмнявам,че и преди тва си е имала проблем,малкия кръг върти големия не ще,съмнявам се в термостата макар че е нов ,кат я разхвърля ще се види,кога ще е тва не знам,дано няма проблем по главата някав,че ще пати момчето,но ако вие имате някъкви предположения пишете,ще ме улесните много.Благодаря предварително
- Japanese_fever
- Автомобил: 2014 Toyota Zelas
- Получена благодарност: 1 път
- Georgimitrovich
alex0378 написа:Не става въпрос за мойта тази е без газ и клима ,но останових и още нещо още като я взел му въртяла постоянно перката и се оказа ,че някои е изключил датчика та се съмнявам,че и преди тва си е имала проблем,малкия кръг върти големия не ще,съмнявам се в термостата макар че е нов ,кат я разхвърля ще се види,кога ще е тва не знам,дано няма проблем по главата някав,че ще пати момчето,но ако вие имате някъкви предположения пишете,ще ме улесните много.Благодаря предварително
Ne6to ne te razbrah koi dat4ik e izkliu4il i koi krug vurti i koi ne. Ako e drupnal dat4ika na perkata i ne go e okusil perkata 6te vurti postoqnno. Ako ti e zatvorena samo prez malkiq krug puk nqma da ti nagrqva izob6to radiatora. I obratnoto ako e zatvorena samo prez golemiq v tva studeno vreme ima da si 4aka6 da zagree ama na lqto i razbira se nqma da ima parno.

1992 Celica 2,0 GTI cabriolet
1982 Camri GLi (sold)
1997 RAV4
2000 Lexus GS300
1982 Camri GLi (sold)
1997 RAV4
2000 Lexus GS300
- Georgimitrovich
абе и мойта има проблем със загряването.по стрелката се вижда че си загрява за нормално време и както и през лятото стои на средата на скалата, обаче парното не топли нормално.при извънградско духа топличко а в града топло.не е нормално.имах опел кадет преди това е направо щеше да ме запали вътре след десетата минута.от какво може да е това?и при мен ли ще е термостата?