П.П Не ми казвай цикъл щото се изтърка вече тва

десс не всеки има възможност и желание-да наема офис за организация с нестопанска цел и като лична инвестиция.desSs написа:кат няма желание, наема друг офис и предоставя неговия адресrudolf написа:десс ,не всеки има възможност и желание да предостави личния или служебния си адрес, за ползването му за фен клубdesSs написа:обсъждаме го, щот сме лигльовци. иначе кво му е похвалното, то без адрес няма как да се регистрира
пък че устава търпял ежемесечни корекции...ха-хапросто тва е едно от задължителните неща при регистрация, затова казах, че няма нищо похвално. нашите клиенти дават предимно домашните си адреси като им регистрираме фирми, затова по-горе се пошегувах, че мечо живее там. мен лично не ме интересува кво има на тоя адрес
и? ко прайм? не се захващаме въобще, щот явно нямаме възможност и желание, нали?rudolf написа:десс не всеки има възможност и желание-да наема офис за организация с нестопанска цел и като лична инвестиция.rudolf написа:десс ,не всеки има възможност и желание да предостави личния или служебния си адрес
Желание има, но като знам какви са наемите напоследък...А пък за офиси са просто неописуеми!desSs написа:и? ко прайм? не се захващаме въобще, щот явно нямаме възможност и желание, нали?rudolf написа:десс не всеки има възможност и желание-да наема офис за организация с нестопанска цел и като лична инвестиция.rudolf написа:десс ,не всеки има възможност и желание да предостави личния или служебния си адрес
desSs написа:и? ко прайм? не се захващаме въобще, щот явно нямаме възможност и желание, нали?rudolf написа:десс не всеки има възможност и желание-да наема офис за организация с нестопанска цел и като лична инвестиция.rudolf написа:десс ,не всеки има възможност и желание да предостави личния или служебния си адрес
maggkrabar написа:останах без пукната пара....
Bad Dog написа:Курвите имат висок разход на градско.
Потребители разглеждащи този форум: Ahrefs [Bot], Google [Bot] и 5 госта