За системата за отключване с микрочип
За системата за отключване с микрочип
Последните няколко дни, като посегна към дръжката и не ми се отключва от първия път, дори не и от втория. Възможно ли е да е от по-студеното време, или може да има друга причина?
И друго да питам...има ли батерия вътре, щото не виждам болтче, от където бих могла да отворя и сменя.
И друго да питам...има ли батерия вътре, щото не виждам болтче, от където бих могла да отворя и сменя.
Re: За системата за отключване с микрочип
Ако проблема беше в батерията - нямаше да отвори и от 3-тиа и 4-тия път. Мен до сега ми се е случвало точно веднъж. Голямо цъкане падна докато я отворя, но така и не разбрах какъв беше проблема.
Sigonff:
Evil Yeti
Toyota Corolla 2.0 D-4D
- toyoda_nippon
- Благодарил/а: 3 пъти
-
- Почетен Администратор
- Получена благодарност: 1 път
- toyoda_nippon
- Bass_Man
- Благодарил/а: 2 пъти
- Получена благодарност: 1 път
1618 София, ул. Тодор Каблешков 1
тел./факс: 02 / 9555263, 02 / 9864749
e-mail: GPBatteries-BG@alka-bg.com
Това са координатите на вносителите на GP . Имат всякакви батерий и са много качествени ! Аз лично съм купувал цели блистери от тях едно време за фирмата .
Звъннете и питайте къде са им магазините . Мисля че имат и във Варна .
Това са координатите на вносителите на GP . Имат всякакви батерий и са много качествени ! Аз лично съм купувал цели блистери от тях едно време за фирмата .
И при менdesSs написа:хм, че като питах в Карком ми казах да търся при часовникарите

Напълно съгласен.Имат и във Варна и собственика кара Авенсис ,ама се спотайва biggrin.gif biggrin.gifBass_Man написа:.... GPBatteries-BG@alka-bg.com
Това са координатите на вносителите на GP . Имат всякакви батерий и са много качествени ! .......
- toyoda_nippon
Благодаря! Имат ги и са ми наблизо. Допивам си греяното вино/трябва да го взимам през 6 часа/ и отивам.Bass_Man написа:1618 София, ул. Тодор Каблешков 1