Умалени модели на Toyota
- Corolla_E9
Умалени модели на Toyota
преди месец нейде намерих в мазата един кашон с колички от времето когато съм бил на 5-6 годинки.. и ми изкочки идеята да си потърся разни умалени модели на тойота.. по нашите магазини за модели нищо не намерих.. в крайна сметка един приятел в англия ми намери доста рядко моделче.. и сега съм му заръчил да търси пак разни такива по-стари хубави моделчета..
харесва ли ви?
харесва ли ви?
- Прикачени файлове
-
- Toyota Corolla AE86 Levin
- toyota.jpg (59.64 KiB) Преглеждано 6469 пъти
- Corolla_E9
аз имам същата ,като се прибера в нас ще я снимам !!!Corolla_E9 написа:е твоето е радио управляем модел.. това е колекционерско моделче направено да стой по ветринитеиначе като твоята пластмаска мислих да си взема също но не ми се даваха 80лв за такава смешна сглобка
Моята е подарак от един японец (щото знаеше че сам манияк на колата )
А ти от каде си се сдобил незнам

Абсолютно си прав!belchilov написа:Сега като се загледах нещо надписа под колата не отговаря на мекета ти
от 83-85 се е произвеждал Zenki Levin .Който не изглежда като твоя макет !!!!
Твоята е Kouki Levin 86-87 произвеждана през тези години (Kouki е нещто като фейслифт )
Но какво ли разбират англичаните от тАйоти !!!
- Corolla_E9
- Corolla_E9
- Japanese_fever
- Автомобил: 2014 Toyota Zelas
- Получена благодарност: 1 път
^ ugabuga govoreshe na belchilov, 4e ka4estvoto e O.K., no fokusa mu bqga. T.e. ot cqlata snimka samo Corolla-ta ne e na fokus. laugh.gifCorolla_E9 написа:ugabuga мн съм зле в момнта и не схванах какво искаш да кажеш с това ферари нещо :?
@belchilov
Ako fotoaparata ti ima opciq Macro ili ima edin simvol deto prilicha na cvetence. Naglasi go na nego, kogato snimash obekti po-blizo ot 20-30 cm. Pri razli4nite sapunerki e razli4no zavisi ot extrite.
E, facelifta e dosta po-dobre, zabelqzvam i az malkata razlika.
A ima li Zenki i Kouki Trueno?
p.s.
Tova samo maniak moje da go zabeleji!

2014 Toyota Zelas, 2.5L VVT-i (2AR-FE), 6-speed
България ще се оправи тогава, когато всички, които са свалили катализаторите си - ги сложат обратно!
България ще се оправи тогава, когато всички, които са свалили катализаторите си - ги сложат обратно!
- Corolla_E9
Всички разновидности на АЕ86 имат Куоки и Зенки !!Japanese_fever написа:^ ugabuga govoreshe na belchilov, 4e ka4estvoto e O.K., no fokusa mu bqga. T.e. ot cqlata snimka samo Corolla-ta ne e na fokus. laugh.gifCorolla_E9 написа:ugabuga мн съм зле в момнта и не схванах какво искаш да кажеш с това ферари нещо :?
@belchilov
Ako fotoaparata ti ima opciq Macro ili ima edin simvol deto prilicha na cvetence. Naglasi go na nego, kogato snimash obekti po-blizo ot 20-30 cm. Pri razli4nite sapunerki e razli4no zavisi ot extrite.
E, facelifta e dosta po-dobre, zabelqzvam i az malkata razlika.
A ima li Zenki i Kouki Trueno?
p.s.
Tova samo maniak moje da go zabeleji!
Производител не знамCorolla_E9 написа:дам и твоята е хубава.. на кой производител е? и аз знам че модела не е от първите.. но можеби са имали в предвид че започва да се прави 83год... или просто както вие викате да са се объркали..
пс: поръчах си мр2-ка от първите с 4age 16 дето са.. сива с черно..