ЧЕСТИТА ВИ НОВА ГОДИНА !
Ч.Н.Г. и от мен. Абе Аз не съм го питал къде работи, но с тези ораторски умения които демонстрира не един или два пъти, не знам дали наистина няма нещо общо с правителството!Kiki написа:Ти май ни сбърка с правителството.rudolf написа:честита нова данъчна година laugh.gif

Toyota Avensis 2001god. D4D
Клубът на пешеходците поздравява всички шофьори с песента на Каризма "Минаваш през мен"
Клубът на пешеходците поздравява всички шофьори с песента на Каризма "Минаваш през мен"
- Kiki
- Автомобил: РАВ 4 ХА 30
- Благодарил/а: 4 пъти
- Получена благодарност: 14 пъти
Той, че има ораторски способности, има! Ама кара Шкода. biggrin.gif Освен, ако е за камофлаш.bizkoff написа:Ч.Н.Г. и от мен. Абе Аз не съм го питал къде работи, но с тези ораторски умения които демонстрира не един или два пъти, не знам дали наистина няма нещо общо с правителството!Kiki написа:Ти май ни сбърка с правителството.rudolf написа:честита нова данъчна година laugh.gif

Е нали си държи тайно тойотата в мазето, ма тва ще е до изборите biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gifKiki написа:Той, че има ораторски способности, има! Ама кара Шкода. biggrin.gif Освен, ако е за камофлаш.

maggkrabar написа:останах без пукната пара....
Bad Dog написа:Курвите имат висок разход на градско.
Честита Нова Година!
Пожелавам на всички здраве и щастие, и не само през тази година ами и занапред:)
малко със закъснение, ама по-добре късно..
)
Пожелавам на всички здраве и щастие, и не само през тази година ами и занапред:)
малко със закъснение, ама по-добре късно..

stay up and keep shining!!
slowtraveler каза: Срещу мен на около 150м имаше спрели фарове - един мерцедес с модните по него време (пък май и сега) борци, които на въпроса ми дали имат лопата отговориха, че имат само пистолети и бухалки
slowtraveler каза: Срещу мен на около 150м имаше спрели фарове - един мерцедес с модните по него време (пък май и сега) борци, които на въпроса ми дали имат лопата отговориха, че имат само пистолети и бухалки

-
- Почетен Администратор
- Получена благодарност: 1 път
- zi_zi_top
- Автомобил: CorollaCcross MyT 2023
- Благодарил/а: 2 пъти
- Получена благодарност: 33 пъти
ЧЕСТИТА НОВА 2011!
Нека новата година да е здрава и сита .
Дано късметът ви спохожда по-често и да успявате във всяко начинание.
Много незабравими събития, вълнуващи пътешествия и важни придобивки.
Тези, които нямат любов, дом или работа, да ги намерят, а тези, които учат - да сполучат.
Да не се отървете от пари и от добри приятели.

Нека новата година да е здрава и сита .
Дано късметът ви спохожда по-често и да успявате във всяко начинание.
Много незабравими събития, вълнуващи пътешествия и важни придобивки.
Тези, които нямат любов, дом или работа, да ги намерят, а тези, които учат - да сполучат.
Да не се отървете от пари и от добри приятели.

Известната мъдрост учи да се избягва даването храна на троловете и да се устоява на изкушението да им се отговаря.
Войнстващата простащина е последната защитна линия на всяко неаргументирано становище, но тя не го прави по-аргументирано!
Войнстващата простащина е последната защитна линия на всяко неаргументирано становище, но тя не го прави по-аргументирано!