Подкупвали ли сте полицай?
Всички корумпирани катаджии вън, да ги видя тогава с това " и ся ко прайм".Полицията и в часност КАТ да спират само при нарушение, а не поголовно, и като те спре да не се осуква край теб и да плещи глупости, а да ти каже нарушението и да ти пише акта без много приказки. А за тези, които грешим- ще си плащаме за гяволъка, ама според закона, а не на ръка.
Toyta Corolla 2.0 D4D
- Ael
- Получена благодарност: 4 пъти
- Обратна връзка:
Веднъж са ме спирали за нарушение до сега (да чука на дърво) и ми се овърташе катаджията щото нарушението беше дребно ,даже си каза човека колко иска. За 10лв ставаше въпрос ,но аз като съвестен гражданин реших че ще ги дам на държавата. След 7 месеца мотане по КАТ, отлагане и опашки и губене на време сега вече знам че ако има следващ път ,парите ще ги дам с удоволствие на г-н полицая щото тази държава със своето неуредие не заслужава друго !

май трябва да издадеш ръководство как се прави biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Аз съм зареждал точки два пъти(за известен период бях решил да не давам пари, пък каквото ще да става) и отделно около 500лв. на ръка за около 15г и 400к км.Имам 4 ПТП, нито едно по моя вина. Явно някъде бъркамTurboLame написа:Никога не съм давал пари на полицаи/катаджии..
Спирали са ме с 205 km/h на магистралата, спирали са ме на място където е забранено изпреварването и аз освен, че изпреварвам съм и с превишена скорост..
А и все още точки не са ми взимали.

COROLLA 7A-FE 4X4 combi
born to fish,forced to work!!!
born to fish,forced to work!!!
Ами, и аз не знам.. Не споря за глупости, виновен съм и не се опитвам да се изкарам невинен. Държа се с уважение, но и на ниво. Не ги оставям да си мислят, че могат да ме мотаят. Един единствен акт имам и това беше при ПТП, на кръговото на 4-ти километър в София, втора кола съм, момъка пред мен тръгна, аз тръгвайки гледам в ляво идващата кола за да преценя дали ще мога да мина и аз. Онзи реши, че е сгрешил и че няма да може да мине и спря. Аз съответно карам с не повече от 20км/ч но гледам в ляво, а не напред. И такам. 100 кинта беше акта, но без да ми вземат точки.wagler написа:май трябва да издадеш ръководство как се прави biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Аз съм зареждал точки два пъти(за известен период бях решил да не давам пари, пък каквото ще да става) и отделно около 500лв. на ръка за около 15г и 400к км.Имам 4 ПТП, нито едно по моя вина. Явно някъде бъркам wacko.gif
Иначе има и бастуни. Писали са ми фиш за превишена скорост на изход на тунел на Тракия. Бях превишил с 5 (ПЕТ) км/ч..
А когато ме спряха с 205км/ч на магистралата, истината е, че им предложих пари, но те отказаха и ме пуснаха.. без акт и без пари. Наистина останах доста замислен. И да си призная, от тогава карам доста в ограниченията. Извън градско, разбира се. В София ако навсякъде карам с 50 толкова ще ме псуват, че не знам кое ще ме присърби..
Хем вълка сит, хем агнето цяло, а на овчаря - лека му пръст. :)klim4o написа:давам често , просто почти винаги бързам и съм в нарушение. По лесно ми е да им дам 20-30 лева да се почерпят отколкото да ме мотаят да ми пишат актове и така нататък. Хем вълка сит хем агнето цяло laugh.gif
Toyota Celica T23 1.8 VVTi 143 hp, 2001 г., 6-степенна механична скоростна кутия