celica
Специални проекти и ъпгрейди - AE86. Фотогалерии за фенове, тунинговани модели, рали шампионати, формула
uzi
sskk87
Мнение от rudolf » 03 Яну 2009 23:26
ми не мисля че ще му е полезна темата,,,,от многото написано-реално не пише какво прави чипа и как вдига мощността-а всичко е заволюирано под--оптимизира програмата, променя данните,,,и все от тоя род лозунги,които всъщност не обясняват нищо....sskk87 написа:Защо не погледнеш този линк,смятам 4е може да ти баде полезен http://www.vwclub-bg.org/forum/viewtopi ... &start=180
и всиките примери и карти са за турбо дизели и 1.8т,,,което не бива за заблуждава амосверните потребители
rudolf
Bass_Man
uzi
uzi
- Bass_Man
- Благодарил/а: 2 пъти
- Получена благодарност: 1 път
Мнение от Bass_Man » 04 Яну 2009 00:26
Не ве пич ако искаш звънни на тези Digital и ги питай каква е хавата . Сигурен съм , че на всички ще им е много интересно
.
ПС: този от голфаджийския форум какъв е тунер !?!?!?! Цитат :
"Карта от 1.8 Т мотор в който е показн ламбда коефициента. Тази карта е изключително важна при бензиновите мотори особено при турбомоторите защото чрез нея лесно може да се оправят проблеми с детонациий бедни смеси и т.н. Така дори в някои случаи широколентовата сонда може да стане излишна, защото ясно и точно се задават определени ламбда коефициенти които ЕКУто спазва. Ако тази карта не се направи както трябва може да се стигне до бедна смес при бензиновите мотори при което да се получат детонации страшни темпреатури и стопени, строшени или продупчени бутала. "

ПС: този от голфаджийския форум какъв е тунер !?!?!?! Цитат :
"Карта от 1.8 Т мотор в който е показн ламбда коефициента. Тази карта е изключително важна при бензиновите мотори особено при турбомоторите защото чрез нея лесно може да се оправят проблеми с детонациий бедни смеси и т.н. Така дори в някои случаи широколентовата сонда може да стане излишна, защото ясно и точно се задават определени ламбда коефициенти които ЕКУто спазва. Ако тази карта не се направи както трябва може да се стигне до бедна смес при бензиновите мотори при което да се получат детонации страшни темпреатури и стопени, строшени или продупчени бутала. "
Bass_Man
diver
- Bass_Man
- Благодарил/а: 2 пъти
- Получена благодарност: 1 път
Мнение от Bass_Man » 04 Яну 2009 10:14
Еееееееее все не ти е ясно нещо !!!!diver написа:Тва с буталата е верно. Личен опит![]()
![]()
Ама без уайдбанда как мерим сместа ми е чудно....
Човека си го казва "....защото ясно и точно се задават определени ламбда коефициенти които ЕКУто спазва."
laugh.gif biggrin.gif laugh.gif biggrin.gif

ПС: а и на тебе са ти случките с буталата щото много надуваш не за друго

Последно промяна от Bass_Man на 04 Яну 2009 11:08, променено общо 1 път.
Bass_Man
Мнение от poli » 04 Яну 2009 10:50
Колега узи,защо не вземеш да и сложиш разпределително валче и едно Apexi SAFC .Така мисля че ще стане най добре.
КЕФ ЦЕНА НЯМА
1.Тoyota Glanza V Turbo-290ps-RHD
2.Toyota Previa-156ps-LHD
3.Toyota Corolla AE86-165ps-LHD
4.Mazda RX7 FD-500ps-RHD
5.Subaru Justy 68ps-LHD
1.Тoyota Glanza V Turbo-290ps-RHD
2.Toyota Previa-156ps-LHD
3.Toyota Corolla AE86-165ps-LHD
4.Mazda RX7 FD-500ps-RHD
5.Subaru Justy 68ps-LHD
poli
Bass_Man
r34
Bass_Man
Мнение от uzi » 04 Яну 2009 16:17
vie me vzextena za meze biggrin.gif , da kazvam si 4e po tazi 4ast ne sam na qsno xi4, imam si servis no e avto-boqdjiiski, s lamarinite sam na qsno no dvigateli..... za tova iskam da znam moje ili ne moje da se napravi ne6to. ina4e kolata mi xaresva mn TOYOTA e vse pak 

uzi
Иди на
- Всичко за TOYOTA
- ↳ Общи теми
- ↳ Клубни срещи
- ↳ Toyota Мания
- Технически въпроси
- ↳ Общи технически въпроси
- ↳ Двигатели
- ↳ Газови уредби
- ↳ Електрическа система, навигация, музика
- ↳ Хибридно задвижване - Hybrid Synergy Drive (HSD)
- ↳ Трансмисия
- ↳ Спирачна система
- ↳ Окачване
- ↳ Интериор/екстериор
- Електрически автомобили
- ↳ Общи разсъждения
- ↳ Електрически автомобили Тойота
- ↳ Зарядни станции
- LEXUS
- ↳ Общи теми
- ↳ Технически въпроси
- Отдел Subaru