Мнение за Тойота Селика: 2002г. 1.8VVTi 143к.с. автоматик?
Мнение за Тойота Селика: 2002г. 1.8VVTi 143к.с. автоматик?
Брат ми има оферта за такава кола и пита за мнение. Ако някой има инфо за тази кола, моля да сподели.
for my brother!

Toyota Avensis 2001god. D4D
Клубът на пешеходците поздравява всички шофьори с песента на Каризма "Минаваш през мен"
Клубът на пешеходците поздравява всички шофьори с песента на Каризма "Минаваш през мен"
Ясно, разбирам. Поне знам как се пише на български!Scott написа:Виж тук. За кутията нямам представа.bizkoff написа:никой ли няма представа и впачатления за Селика от тази година. Как е скоростната кутия как е двигателя и подобни неща?
Toyota Avensis 2001god. D4D
зависи за какво ще ползва колата. Има прекрасен разход, но кикдауните и като цяло смяната на предавки е зле за каране, доста по-мудна е от ръчката и някак си е не на място... не бих препоръчал, главно може би защото съм любител на този модел (особенно последната генерация) и може би защото с автоматика просто неможеш да изкараш всичко което може тази кола... 

'01 Toyota Celica 1.8l ХХХ bhp, Spectra Blue.
Burgas, Bulgaria. Reg N: A0190KA.
Всичко е точно така. Само ще си позволя да добавя, че в София по-добро от автоматик няма. :) (Лично мнение, разбира се.)c3ll написа:зависи за какво ще ползва колата. Има прекрасен разход, но кикдауните и като цяло смяната на предавки е зле за каране, доста по-мудна е от ръчката и някак си е не на място... не бих препоръчал, главно може би защото съм любител на този модел (особенно последната генерация) и може би защото с автоматика просто неможеш да изкараш всичко което може тази кола... :thumbsup:
Toyota Celica T23 1.8 VVTi 143 hp, 2001 г., 6-степенна механична скоростна кутия