Вестник??? Е тва не го очаквах, Джами пак се включва от засада...по-принцип е добра идея ама откъде толкова материал и време... то брябва оформление, фотошоп, и щеше да е супер може да бъде седмичник...ама ще сте късметлии ако има и сезонник.
Чуйте Блу, Общи теми са тия които не спадат в технически или мания...не знех че е за шеги и ала бала...Блу, не ша я бъде идеята май, хората с мазоли се оказаха много...ама найсе, нали е демократичен форум, със всички преимущества и недостатъци на демокрацията...
От друга страна рисковете на "Лигавници" са че може да привлекат някви кофти екземпляри които да развалят малкия ни уютен и сплотен форум...за тва трябва здрава модераторска ръка (тази на Блу), щото моята ще се поколебае да изтрие постове от някоя Хюндай фенка (примерно) подплътени с малко разголени снимки - Блу ще е твърда там където аз съм мек и обратното...(тва последното нещо не прозвуча много добре, да не се тълкува буквално)
Блу, с тебе винаги можем да си се шегуваме на ЛС, те просто не знаят какво изпускат, пък и снимките от плажа където ми ги прати въобще не са за Общи теми според мен...не знех че имаш татуирана емблемата на Тойота точно там