gaz+-
- Рошко
- Благодарил/а: 2 пъти
- Получена благодарност: 3 пъти
- Обратна връзка:
Re: gaz+-
Пич, слагай газов инжекцион и не сеtado написа:iskam da sloja agu na corolata 99 1.3 16vno neznam injektor ili obiknoven isparitel patuvam vseki den 60-70.km butnete edno ramo pls

mersi 4akam 5-ti da otvori maistora slagam injekcij i gaz do lamarina
ama me pritesnjva 4e na prijtel4e bavareca 1.8i 115 1999 s gaz.inj gori 12 gaz smeseno??!!?? ina4e e iztrebitel njma nikvi zadrajki
ama 12/100gaz 1600 lv. BRC pri uslovie 4e kara na benz dokato zagree kakto trjbva
na 5-ti montiram i 6e si kaje biggrin.gif
ama me pritesnjva 4e na prijtel4e bavareca 1.8i 115 1999 s gaz.inj gori 12 gaz smeseno??!!?? ina4e e iztrebitel njma nikvi zadrajki
ama 12/100gaz 1600 lv. BRC pri uslovie 4e kara na benz dokato zagree kakto trjbva
na 5-ti montiram i 6e si kaje biggrin.gif
- Рошко
- Обратна връзка:
Е ти колко искаш да гори тоя баварец? На мен Тигра 1.4 ми гореше 10/100 градско и 7.5-8/100 извънградско (ако не я тъпча естествено)... Като я мачкаш, ще гори! За сравнение в разхода м/у газ и бензин - на бензин ми гореше 6.3/100 извънградско и около 8-8.5/100 градско. Ако си от София мога да те пратя при пича, който ми слага моята - гаранция няма да ти иска 1600 като BRC. Уредбите, които монтира са AG (полски - 1:1 с италианския Powejet, просто сглобени в Полша), Powerjet, май слагаше и Ловато или Ланди, но не съм сигурен.tado написа:ama me pritesnjva 4e na prijtel4e bavareca 1.8i 115 1999 s gaz.inj gori 12 gaz smeseno??!!?? i
Сега пак ме пратихте в размисъл,мойта е на цена 1200лв-заволи пак полска,харчи ми колкото и бензин и на събора някой се обедиха,че на газ вървеше повече отколкото на бензин.Аз лично мисля ,че това се получава щот на газ прекъсвача изключва по късно. А за информация докът да прехвърли от бензин на газ при мем е от рода на около 3мин. П.С-Май всичко зависи от майсторите да ви кажа
- Рошко
- Обратна връзка:
Прехвърлянето от газ на бензин зависи от настройките на компа на ГИ (в частност от майстора - да) - при мен беше настроен да прехвърля когато температурата на двигателят стигне 35 градуса С или ако вече е толкова, след 10 секунди. Третото условие беше, ако до 5-тата минута не е стигнала 35 градуса, силово да я прехвърли на газ.alex0378 написа:... А за информация докът да прехвърли от бензин на газ при мем е от рода на около 3мин. П.С-Май всичко зависи от майсторите да ви кажа
Може и към обороти... градуси толкоз + обороти над еди колко си....1.6 VVT-i написа:Прехвърлянето от газ на бензин зависи от настройките на компа на ГИ (в частност от майстора - да) - при мен беше настроен да прехвърля когато температурата на двигателят стигне 35 градуса С или ако вече е толкова, след 10 секунди. Третото условие беше, ако до 5-тата минута не е стигнала 35 градуса, силово да я прехвърли на газ.alex0378 написа:... А за информация докът да прехвърли от бензин на газ при мем е от рода на около 3мин. П.С-Май всичко зависи от майсторите да ви кажа

maggkrabar написа:останах без пукната пара....
Bad Dog написа:Курвите имат висок разход на градско.
mejdu drugoto imam i punto na benz ne diga pove4e ot 140 a na gaz po magistralata otperda6i 170 za u4udvane no na 3-tata minuta vze da miri6e na izgorjlo biggrin.gif .
predlagat mi gaz inj za 1300 s polski komp.sa6tata garancij mislj da j montiram i da vidim rezultati.
a za goreneto mi garantirat do 5% otgore maksimum!!!!!! sega mi gori okolo 7-7.5 smeseno za fiat4eto ne izlagaha perda6i 8 gaz v momenta za u4udvane gradsko da senadjvame 4e i za toyotata 6e izleznat pravi
predlagat mi gaz inj za 1300 s polski komp.sa6tata garancij mislj da j montiram i da vidim rezultati.
a za goreneto mi garantirat do 5% otgore maksimum!!!!!! sega mi gori okolo 7-7.5 smeseno za fiat4eto ne izlagaha perda6i 8 gaz v momenta za u4udvane gradsko da senadjvame 4e i za toyotata 6e izleznat pravi
- Bass_Man
- Получена благодарност: 1 път
Тове единствено означава , че колата ти е спъната на бензин , а не че върви много на газ !alex0378 написа:Сега пак ме пратихте в размисъл,мойта е на цена 1200лв-заволи пак полска,харчи ми колкото и бензин и на събора някой се обедиха,че на газ вървеше повече отколкото на бензин.Аз лично мисля ,че това се получава щот на газ прекъсвача изключва по късно. А за информация докът да прехвърли от бензин на газ при мем е от рода на около 3мин. П.С-Май всичко зависи от майсторите да ви кажа
Какъвто ще да ти е майстора газта е по-малко калорична и за да извлечеш максимума от нея трябва да работиш с по-голямо сгъстяване.
А и прекъсвача и вървенето нямат почти нищо общо ! Защото ако беше така всички щяхме да си махнем прекъсвачите и да тръгнеме зверски без да бараме нищо друго ! Най-много да имаш малко по-голяма скорост на всяка предавка ама за сметка на повечко чакане.
BTW ти за каква кола говориш ?
И аз съм с обикновенна газова, и също намам проблеми. Вече около 10 хил. км. Вървенето е добро, разхода - 10 градско и 7-8 извънградско. Метални колктори, и без дебитомер съм. Королла Е 11 4Е-FE. Няма гърмежи, няма нищо. Сега някой колеги като са се набутали с ГИ, та дай всички да се набутват.Bass_Man написа:Дай яко газ и върни рязко да видиш дали не гърми laugh.gif . Ама на скорост и поне до 6000 оборота да отиде!!!!
И ако кажеш , че на газ върви повече жълтата фанелка ще е за теб тази седмица laugh.gif .

-
- Почетен Администратор
- Получена благодарност: 1 път