kade v sofiq ima ka4estven serviz za toyota
az v4era kato bqh pri nego,merixme raztoqniq nz si kakvo tam,na toplo,na stydeno i kaza 4e vsi4ko e OK,gleda kompresiqta na drugite be6e..............11 i ne6to
sipva i maslo v cilindrite pak meri i kaza 4e sa dobre
dnes mi se obajda Rymen i kaza 4e e proveril icenata ve4e 6te e okolo 800lv
samo 6laifa na glavata bila 250lv,kakav e toq 6laiv za tolko pari nz,no znam 4e nikoga pove4e nqma da si otkaram kolkata tam,a ne znam vie ot kakvo se dovolni ot nego
samo 6laifa na glavata bila 250lv,kakav e toq 6laiv za tolko pari nz,no znam 4e nikoga pove4e nqma da si otkaram kolkata tam,a ne znam vie ot kakvo se dovolni ot nego
- Bass_Man
- Благодарил/а: 2 пъти
- Получена благодарност: 1 път
Нито го знам нито го познавам !neron8205 написа:az v4era kato bqh pri nego,merixme raztoqniq nz si kakvo tam,na toplo,na stydeno i kaza 4e vsi4ko e OK,gleda kompresiqta na drugite be6e..............11 i ne6to
Ама най-вероятно в шлайф на главата е имал предвид това , което ти писахме преди това , а не само шлайф !!! Което си е реална цена .
И другото , което е ако намериш някой да ти направи само един клапан без да бара нищо друго ( което най-вероятно и ще стане ) ще е някаква супер циганийка . И ще я направиш колата колкото за продаване според мен .
само дет при такава среща се кривят обикновенно два клапана ...Интересно, при 7 криви как не е работила като шевна машина, и как е имала 11 бара на всичите цилиндри?!Bass_Man написа:Това най-вероятно означава , че колата е късала ремък/верига някога и е имало среща от близък вид бутало/клапан . И е съвсем вероятно просто отиди да ги видиш ако се съмняваш . Не вярвам да държат седем криви клапана , като от твоята глава в чекмеджето .

maggkrabar написа:останах без пукната пара....
Bad Dog написа:Курвите имат висок разход на градско.
- Bass_Man
- Благодарил/а: 2 пъти
Да и пак се получава близка среща biggrin.gif .Scott написа:Клапани се кривят и от объркване на скоростите - ако включиш на 2-ра вместо на 4-та със 150км/ч, което често се случва при тази кола.
Явно тоя само дето не е крив е най-гъвкав/еластичен и за това е прав сега biggrin.gif . Ама по-добре и него да ти го сменят .
8?! за къв двигател говорим последно?neron8205 написа:e da to i 8-te 6te mi smenqt,pasnat i nz si tam kakvo o6te biggrin.gif
misalta mi be6e,dali e normalno pri tazi kompresiq(a tq be6e naistina tolkova,za6toto i q vidqh) da sa krivi vsi4kite klapani.

-
- Почетен Администратор
Точно преди два дена свалях глава на Опел 2000, 16в. Беше скъсал ангренаж и 11 клапана бяха фира. Момчето си взе главата, каза че ще си я направи и на следващия ден я донесе готова. Напаснати клапани, шлайф - 0,2 - и излъскана на пароструйка. Сменени и гумички. Е цялото това нещо - за 115лв.
Кви 250лв.?!?! За шлайф...Само?!?!

Хм, само гумичките са 60 кинта, шлайфа нема как да е по-малко, нови клапани, после ремък, хубава гарнитурка, а на Ц20ХЕ-то хидравличните повдигачи са 70лв парчето х16 ... заболя ме главата да смятам...Ако се прави като хората, 1.5к ги минава като стой та гледай. За капак, колбеншмид главите пробиват вода/масло между 2 и 3 цилиндър. На ренген изглежда перфектно ма после оу изненада....Fido Dido написа:Точно преди два дена свалях глава на Опел 2000, 16в. Беше скъсал ангренаж и 11 клапана бяха фира. Момчето си взе главата, каза че ще си я направи и на следващия ден я донесе готова. Напаснати клапани, шлайф - 0,2 - и излъскана на пароструйка. Сменени и гумички. Е цялото това нещо - за 115лв.![]()

kolata mi nqma da egotova ,za6toto glupacite ot serviza edva v4era mi kazaha,4e ne mogat da namerqt klapani i sled nova godina.
mojete li da si predstavite?
nqma takiva pedali,moje i dobre da mi napravqt kolata,no az sum mn negativno nastroen kum tozi serviz ve4e,i nikoga nqma da stupq tam pove4e.
po dobre da si q bqh otkaral v tm auto,mai
mojete li da si predstavite?

nqma takiva pedali,moje i dobre da mi napravqt kolata,no az sum mn negativno nastroen kum tozi serviz ve4e,i nikoga nqma da stupq tam pove4e.
po dobre da si q bqh otkaral v tm auto,mai