За и Против раздел "Лигавници" в ТойотаБГ.нет
- PAKETA_1
- Благодарил/а: 1 път
- Получена благодарност: 4 пъти
За и Против раздел "Лигавници" в ТойотаБГ.нет
Значи със Блу ни осени чудесната (по наше мнение) идея да направим раздел "Лигавници" (или "Лигавник") във форума...
Така и така оплескахме 100 теми, поне да имаме раздел в който ще можем:
1. Да се смеем, шегуваме и лигавим без да засираме на някой темата (колкото и да е абсурдна тя, като например "Новия ГТР, незнам си кво, 3764 година").
2. Да си обсъждаме глупости свързани с нас, и по-малко свързани с нашите тойоти...
3. Да пускаме обяви ит типа "Самотен Ланд Крузър търси секси Селика"
4. Въпроси като "Днес кучето ми препика 2 Нисана, 4 БМВ-та и една Ес-класа, да го връзвамли утре?"
5. Неща като "В35ГТР + Кану = ВНЛ" и други достоверни новини и факти
6. Да се подиграваме на другите марки коли
7. Клюки като "Ел Камино спекулира със стопове за АЕ86, а Джами остава на сухо!"
8. Теми като "Здрав дух, в здраво тяло, в здрава Тойота" или как диетата на Маггкрабар ще ви помогне да си закърпите колата и здравословното състояние.
Значи, аз се самокандидатирам за модератор, със Блу от дясната ми страна (като съ-модератор). Ще се опитаме да държим тона шеговит, сериозен ценз на псувни, ругатни и гнусотии...Ще трием без да н имигне окото...в нас ще бъде ножа и в нас сиренето...
Никой да не се чувства застрахован срещу сатирата ни biggrin.gif laugh.gif
Блу - допълни нещо
Така и така оплескахме 100 теми, поне да имаме раздел в който ще можем:
1. Да се смеем, шегуваме и лигавим без да засираме на някой темата (колкото и да е абсурдна тя, като например "Новия ГТР, незнам си кво, 3764 година").
2. Да си обсъждаме глупости свързани с нас, и по-малко свързани с нашите тойоти...
3. Да пускаме обяви ит типа "Самотен Ланд Крузър търси секси Селика"
4. Въпроси като "Днес кучето ми препика 2 Нисана, 4 БМВ-та и една Ес-класа, да го връзвамли утре?"
5. Неща като "В35ГТР + Кану = ВНЛ" и други достоверни новини и факти
6. Да се подиграваме на другите марки коли
7. Клюки като "Ел Камино спекулира със стопове за АЕ86, а Джами остава на сухо!"
8. Теми като "Здрав дух, в здраво тяло, в здрава Тойота" или как диетата на Маггкрабар ще ви помогне да си закърпите колата и здравословното състояние.
Значи, аз се самокандидатирам за модератор, със Блу от дясната ми страна (като съ-модератор). Ще се опитаме да държим тона шеговит, сериозен ценз на псувни, ругатни и гнусотии...Ще трием без да н имигне окото...в нас ще бъде ножа и в нас сиренето...
Никой да не се чувства застрахован срещу сатирата ни biggrin.gif laugh.gif
Блу - допълни нещо
- NaLordaZenata
- DRIFT мацка
Re: За и Против раздел "Лигавници" в ТойотаБГ.нет
Нямам какво Ракета! Само дето пак изпопадах от смях от отоворите в анкетата. Хем че точно ми изскочи една нова идейка, ама ще си я стискам докато получим зелена светлина и от останалите форумци, че много спам натрупах в актива
бтв. Смятам че доста майсторски боравиш с ножа
, та затова ще се съглася и на 49%
Чест за мен ще е да съм ти дясната ръка в Лигавници

бтв. Смятам че доста майсторски боравиш с ножа

Чест за мен ще е да съм ти дясната ръка в Лигавници

Motion Creates Emotion!
- NaLordaZenata
- DRIFT мацка
- NaLordaZenata
- DRIFT мацка
- Japanese_fever
- Автомобил: 2014 Toyota Zelas
- Получена благодарност: 1 път
Re: За и Против раздел "Лигавници" в ТойотаБГ.нет
Zelena vulna!
biggrin.gif

2014 Toyota Zelas, 2.5L VVT-i (2AR-FE), 6-speed
България ще се оправи тогава, когато всички, които са свалили катализаторите си - ги сложат обратно!
България ще се оправи тогава, когато всички, които са свалили катализаторите си - ги сложат обратно!
-
sled formiraneto na tozi ligavnik razdel v "nashiat" forum, az kato brat na starshiat samovuzglasil se moderator, shte vzimam pari za poruchki ot vid vsiakakuv. iskate da psuvate vuv foruma ? - no problem, key log-vam PC-to na bratoto, vijdam parolata, promeniam ia (na vtec power on tap ili neshto takova deto niama da posmee da go napishe) i veche az kontroliram vsichko i sum moderator v sianka(na PakeTa_1 ). ne sluchaino sum si HOMEP 1 . a i HOMEP 1 e kade kade po visoko ot PakeTa 1. abe kakto i da e.
kato stane bratoto moderator na lichno poruchkite se priemat, i sumata $$$ e po dogovariane.
p.s. shamari sushto moga da udriam samo che sa extra poneje posle moje da ima hospital fee...

kato stane bratoto moderator na lichno poruchkite se priemat, i sumata $$$ e po dogovariane.
p.s. shamari sushto moga da udriam samo che sa extra poneje posle moje da ima hospital fee...

против!!!
аз няма да се ровя из разни си му там теми/форуми за да търся де да се смея, искам всичко тук пред очите ми да е под мои контрол
btw, вече има форум(под секция) наречен Общи Теми, той за кво друго ше е? на мен по ми се струва че на PAKETA_1 и V35GTR им трябва форум наречен TOYOTA LOVE LINE DATING SERVICE(по идея на del_sllow_fen)
аз няма да се ровя из разни си му там теми/форуми за да търся де да се смея, искам всичко тук пред очите ми да е под мои контрол

btw, вече има форум(под секция) наречен Общи Теми, той за кво друго ше е? на мен по ми се струва че на PAKETA_1 и V35GTR им трябва форум наречен TOYOTA LOVE LINE DATING SERVICE(по идея на del_sllow_fen)

->
- Japanese_fever
- Автомобил: 2014 Toyota Zelas
- Получена благодарност: 1 път
Ideqta za vestnika e mnogo dobra!jamie написа:ПП: Имам ПРЕДЛОЖЕНИЕ !
Онлайн вестник - да го списва РАКЕТА и да го четем ние. Тип таблоид - т.е. жълта преса !

Tam 6te bude mqstoto za edno svoeobrazno izlivane na glupostta i otricatelnata energiq nasubrana ot delni4nite dni! Su6to taka mqsto za otdih i otmora!

Az li4no mislq dejno da u4astvam ili vuv vestnika, ili v foruma "Ligavnik", ako ima takuv! biggrin.gif
2014 Toyota Zelas, 2.5L VVT-i (2AR-FE), 6-speed