Модели на Тойота
-
Модели на Тойота
Търсих в нета снимки на моделите през годините,хронологично подредени,по моделно обозначение но не открих мисля че с толко много модели това би било много полезно.Например Корола или Селика.
Re: Модели на Тойота
Много ми е интересно как точно си търсил..sashoskiora написа:Търсих в нета снимки на моделите през годините,хронологично подредени,по моделно обозначение но не открих мисля че с толко много модели това би било много полезно.Например Корола или Селика.
Ако в google напишеш "toyota models" ще ти излязат една гора резултати, като първия резултат е това:
http://www.conceptcarz.com/view/model/150/Toyota.aspx
Toyota Celica T23 1.8 VVTi 143 hp, 2001 г., 6-степенна механична скоростна кутия
-
Всичко е много хубаво, но няма никаква информация. Нито в Уики нито в Гугъл. Никъде немога да намеря информация за Корола 2001-2005 комби или за двигател 1CD ... кога се слагат в колите, какви ощности имат ... нищо. Търсенето вече е повече от 12 часа сборувано. Няма и няма. Няма ли някъде база данни или нещо подобно ... кой мотор в кое купе се слага ... кодировка на ВИН ... Да не казвам, че ВИН-а немога да го разгадая с нищо.
За Хондата ми има означение на всяка буква ... на каква част от оборудването отговаря. За тойота нищо подобно не намерих. Грешка, Намерих, но не и за Европейски автомобил, не и за модела Корола.
За Хондата ми има означение на всяка буква ... на каква част от оборудването отговаря. За тойота нищо подобно не намерих. Грешка, Намерих, но не и за Европейски автомобил, не и за модела Корола.