СОФИЯ - Срещи - EKO бул."България" - всяка неделя вечер
-
- Почетен Администратор
- Получена благодарност: 1 път
митоко има ангажимент да намери лице на форума,,,,с приятни форми,лицеприятна външност и по възможност-от женски пол.Fido Dido написа:Започва леееко да ми ухае на ЕКОлогична бира...
тази вече е напечтал на принтера материали за да ги разгледаме всички, да ги обсъдим за да осъществим контакт с ВБ,ВЦ,Е1 или Е2,,,всичките от софия.
-
за лицето ще видим... това ли е най-важнотоrudolf написа:митоко има ангажимент да намери лице на форума,,,,с приятни форми,лицеприятна външност и по възможност-от женски пол.Fido Dido написа:Започва леееко да ми ухае на ЕКОлогична бира...
тази вече е напечтал на принтера материали за да ги разгледаме всички, да ги обсъдим за да осъществим контакт с ВБ,ВЦ,Е1 или Е2,,,всичките от софия.

VS нещо го забрави

за мен е важно и належащо,,,,сега кат си помисля за тойота форум и си представям фидо дидоmitoko написа:за лицето ще видим... това ли е най-важнотоrudolf написа:митоко има ангажимент да намери лице на форума,,,,с приятни форми,лицеприятна външност и по възможност-от женски пол.Fido Dido написа:Започва леееко да ми ухае на ЕКОлогична бира...
тази вече е напечтал на принтера материали за да ги разгледаме всички, да ги обсъдим за да осъществим контакт с ВБ,ВЦ,Е1 или Е2,,,всичките от софия.![]()
VS нещо го забрави

- Kiki
- Автомобил: РАВ 4 ХА 30
- Благодарил/а: 4 пъти
- Получена благодарност: 14 пъти
Голяма фантазия!rudolf написа:за мен е важно и належащо,,,,сега кат си помисля за тойота форум и си представям фидо дидоmitoko написа:за лицето ще видим... това ли е най-важнотоrudolf написа:
митоко има ангажимент да намери лице на форума,,,,с приятни форми,лицеприятна външност и по възможност-от женски пол.
тази вече е напечтал на принтера материали за да ги разгледаме всички, да ги обсъдим за да осъществим контакт с ВБ,ВЦ,Е1 или Е2,,,всичките от софия.![]()
VS нещо го забрави

..
моля модераторите да отправят предупреждение към колегата кики,,,
не посещава форумните изяви,не участва активно в подготовката за коледните тържества на форума,показва пълно непознаване на техническата част ,свързана в теория и въртящ момент.
последно предупреждение и към колегите -фидо дидо, тойота дх,каспар,митоко-----на клубните срещи-тотално не зачитат правилата на форума-водят политически анти-агитаций ,подстрекават към анархия и обществено неподчинение, и поругаха всички овластени от българския народ партий.
митоко не изпълни задължението си и не доведе кандитат лице за форума,,,,кастига се провали..
не посещава форумните изяви,не участва активно в подготовката за коледните тържества на форума,показва пълно непознаване на техническата част ,свързана в теория и въртящ момент.
последно предупреждение и към колегите -фидо дидо, тойота дх,каспар,митоко-----на клубните срещи-тотално не зачитат правилата на форума-водят политически анти-агитаций ,подстрекават към анархия и обществено неподчинение, и поругаха всички овластени от българския народ партий.
митоко не изпълни задължението си и не доведе кандитат лице за форума,,,,кастига се провали..
- Kiki
Re: ..
Колега Рудолф, ти не си прав!rudolf написа:моля модераторите да отправят предупреждение към колегата кики,,,

-
личните ти желания и намерения не се толерират в контекста на просперитета на форумаrudolf написа:за мен е важно и належащо,,,,сега кат си помисля за тойота форум и си представям фидо дидоmitoko написа:за лицето ще видим... това ли е най-важнотоrudolf написа:
митоко има ангажимент да намери лице на форума,,,,с приятни форми,лицеприятна външност и по възможност-от женски пол.
VS нещо го забрави
охоо бойкотираш форумните мероприятия??Kiki написа:Аз си мисля, че нещата ще стават все по-зле и по-зле!rudolf написа:колегите от алфа-форума бяха там,,,,държаха се адекватно и не приритваха от изтощение. ние им подражавахме през цялото време и се опитвахме да се държим адекватно,,,,никой не разбра ,че идваме от кукуша biggrin.gif![]()
![]()

не ща шапка,,,шегувах се за нея-идвай смело

- Kiki
Не съм си и помислял да ти кроя шапката! biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gifrudolf написа:охоо бойкотираш форумните мероприятия??Kiki написа:Аз си мисля, че нещата ще стават все по-зле и по-зле!rudolf написа:колегите от алфа-форума бяха там,,,,държаха се адекватно и не приритваха от изтощение. ние им подражавахме през цялото време и се опитвахме да се държим адекватно,,,,никой не разбра ,че идваме от кукуша biggrin.gif![]()
![]()
![]()
е що ти викат -КАПА ДИ ТУТИ КАПИ-,кат не можеш една шапка да скроиш??Kiki написа:Не съм си и помислял да ти кроя шапката! biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gifrudolf написа:охоо бойкотираш форумните мероприятия??Kiki написа: Аз си мисля, че нещата ще стават все по-зле и по-зле!![]()
![]()
![]()