Здравейте колеги,
Имам едно питане за мотора на селика, който е 7AFE.
Значи, забелязах, че някой от кабелите на свещите са попухнали и за това купих нови, барабар със свещите. Сега като реших да ги сменям, забелязах че са омазани с масло. В някой от дуките, където стоят свещите има масло! От какво може да се получи това?
Предполагам че е от едни гумички - кръгли, които се виждат леко и предполагам трябва да уплътняват?
Дайте предложение, какво може да е! Някой с подобен проблем?
Въпрос за Селика 97
- quiksilver
- Автомобил: RAV4 Hybrid 4x4, Prius XW30
- martod
Re: Въпрос за Селика 97
Точно от тези гумички е колега......Мисля че вървят комплект с гарнитурата на капака на клапаните.....Само тях не ги предлагат......quiksilver написа:Здравейте колеги,
Имам едно питане за мотора на селика, който е 7AFE.
Значи, забелязах, че някой от кабелите на свещите са попухнали и за това купих нови, барабар със свещите. Сега като реших да ги сменям, забелязах че са омазани с масло. В някой от дуките, където стоят свещите има масло! От какво може да се получи това?
Предполагам че е от едни гумички - кръгли, които се виждат леко и предполагам трябва да уплътняват?
Дайте предложение, какво може да е! Някой с подобен проблем?
СВЕТЪТ Е КРЪЧМА........ДА СЕДНЕМ НА ЕДНА МАСА....
- quiksilver
- Автомобил: RAV4 Hybrid 4x4, Prius XW30
Re: Въпрос за Селика 97
[/quote]Точно от тези гумички е колега......Мисля че вървят комплект с гарнитурата на капака на клапаните.....Само тях не ги предлагат......[/quote]
Мерси, колега!
Поръчвам ги значи
Мерси, колега!
Поръчвам ги значи

"Кеф цена няма"