Доставка на нов автомобил

Дискусии, коментари, идеи, предложения, срещи, история, интересни факти
teddie007

Доставка на нов автомобил

Мнение от teddie007 » 13 Дек 2008 21:04

Здравейте съфорумци:)
Скоро ще стана и аз официален член на вашия клуб, засега обаче още си чакам новата колица , а те нещо се бавят mad.gif
Въпросът ми към Вас е колко време се чака до получаване на ключовете, след като колата е платена и вече е в БГ.??? Защото вече чакам десет дена и нали знаете мерака как стопява търпението wacko.gif

Аватар
LordDigital
СупраДжия

Re: Доставка на нов автомобил

Мнение от LordDigital » 13 Дек 2008 22:47

teddie007 написа:Здравейте съфорумци:)
Скоро ще стана и аз официален член на вашия клуб, засега обаче още си чакам новата колица , а те нещо се бавят mad.gif
Въпросът ми към Вас е колко време се чака до получаване на ключовете, след като колата е платена и вече е в БГ.??? Защото вече чакам десет дена и нали знаете мерака как стопява търпението wacko.gif
Добър ден ,вие требе да сте луд-луда ,че да чакате некакви си мушеници да ви доставят някаква си кола БЕЗ да ви гарантират дата за доставка. Но за всеки влак си има пътници ,или със други думи баламурниците по света са безчет така че ви пожелавам успех :whistle:
Изображение

Аватар
desSs

Мнение от desSs » 13 Дек 2008 23:01

платих, натовариха я на автовоза от Пазарджик, докараха я във Варна регистрираха я в КАТ и на третия ден след плащането я получих smile.gif

teddie007

Мнение от teddie007 » 13 Дек 2008 23:33

Мошенниците са "СПЕКТА -АУТО"-Бургас, които траспортират колата от складовете в Пазарджик след превеждането на сумата, проблема е че в това че въпросното траспортиране става вече 10-ти ден mad.gif mad.gif mad.gif

Аватар
Bass_Man
Благодарил/а: 2 пъти
Получена  благодарност: 1 път

Мнение от Bass_Man » 14 Дек 2008 03:40

Искайте обезщетение ! А всъщност какво подписахте ?

Аватар
LordDigital
СупраДжия

Мнение от LordDigital » 14 Дек 2008 08:40

teddie007 написа:Мошенниците са "СПЕКТА -АУТО"-Бургас, които траспортират колата от складовете в Пазарджик след превеждането на сумата, проблема е че в това че въпросното траспортиране става вече 10-ти ден mad.gif mad.gif mad.gif
При това развитие на нещата ,и имайки във предвид вашето специфичното географско местополужение ви препоръчвам да се обърнете към съфорумника Tito Ortiz - да извади неколко кирки със етикети от склада и да ги забие във МПС-тата на "СПЕКТА-АУТО" със надежда че разрешването на вашият проблем ще бъде ускорено!
Изображение

teddie007

Мнение от teddie007 » 14 Дек 2008 17:35

Bass_Man-не съм подписала още приемно-предавателния протокол, ако за това питате , но утре вече отивам да се саморазправям с дилърите . В краен сучай ще се прибягва до кирките и ... :censored:
Интересно ми беше да разбера дали някой знае как се процедира при транспортирането на автомобилите /Спекта-ауто имат вече тази нова политика да се плати след като колата е в БГ и след това се транспортира до клиента/. Автовози ли нямат що ли...? unsure.gif

Аватар
rudolf
Обратна връзка:

Мнение от rudolf » 14 Дек 2008 17:55

teddie007 написа:Bass_Man-не съм подписала още приемно-предавателния протокол, ако за това питате , но утре вече отивам да се саморазправям с дилърите . В краен сучай ще се прибягва до кирките и ... :censored:
Интересно ми беше да разбера дали някой знае как се процедира при транспортирането на автомобилите /Спекта-ауто имат вече тази нова политика да се плати след като колата е в БГ и след това се транспортира до клиента/. Автовози ли нямат що ли...? unsure.gif
от цените и обслужването в бг си правя изводите че българския клиент е:
много заможен и разточителен.
много търпелив.
обича да купува неща които не му трябват и не го интересува кога ще ги получи
безразлично му е кога ще ги ползва и може да седят по 1-2 месеца за сервиз.
предпочита нови и шосейни автомобили за офф-роуд дупки,а за задръстванията центъра и къси разтояния- предпочита да маневрира и паркира 6 метрови джипове.

Аватар
slowtraveler
Автомобил: Nissan Qashqai 2008/2.0/AWD
Благодарил/а: 334 пъти
Получена  благодарност: 364 пъти

Мнение от slowtraveler » 14 Дек 2008 17:59

Като си купувах новата кола, при поръчката/капарото подписах договор с краен срок на доставка.
Дефакто ми доставиха колата с един месец по-рано.
Процедурата по приемането на автомобила бе 2 дни (лизингова).
1 ден: обадиха ми се, че автомобила е пристигнал, подписах лизинговия договор, платих сумата и таксите (застраховки и т.н.)
2 ден - регистрираха ми я в КАТ и около обяд ми се обадиха да отида да си я получа... Приемо-предавателния протокол се подписва при приемането на автомобила..
Toyota Avensis 1.6 VVT-I / 2002г --> Mazda6 /2008 --> JGC 3.0/2014 --> ???
Chevrolet Kalos 1.4/16V/2004-> Nissan Qashqai 2.0 4x4 2008

Аватар
LordDigital
СупраДжия

Мнение от LordDigital » 14 Дек 2008 20:28

teddie007 написа:Bass_Man-не съм подписала още приемно-предавателния протокол, ако за това питате , но утре вече отивам да се саморазправям с дилърите . В краен сучай ще се прибягва до кирките и ... :censored:
Изкаме хубави снимки със видоко качество на забитите кирки ,ако може фокуса да е върху етикитети - и да е толкова добър че да се четат ясно цените!
Изображение

Аватар
Ael
Получена  благодарност: 4 пъти
Обратна връзка:

Re: Доставка на нов автомобил

Мнение от Ael » 15 Дек 2008 11:05

teddie007 написа:Здравейте съфорумци:)
Искай си нещо без пари за това че са ти създали неудобство със забавянето на автомобила който си платила вече. Мойта я забавиха с една седмица от обещаното и измуфтих едни стелки безплатно (трябва да се наказват за грешките и мудноста си) Иначе когато вече беше тук чак тогава ме извикаха да я плащам. Кви са тези неща ще ти държат парите 10 дена без да получиш нищо насреща ??? Един приятел така кара доста време тестов Jazz, ма при него забавянето беше малко повече от месец wacko.gif
Изображение1G-FE

teddie007

Мнение от teddie007 » 16 Дек 2008 09:01

biggrin.gif Вече мога да се усмихна, обадиха се точно преди да отида до шоурума да им искам сметка rolleyes.gif
Колата най-сетне е в града и утре си я взимам, обещавам снимки и по една виртуална бира за всички отзовали се в темата :cheers:

Аватар
Bass_Man
Благодарил/а: 2 пъти
Получена  благодарност: 1 път

Мнение от Bass_Man » 17 Дек 2008 00:22

А честито и много без аварийни и тук може да си говорим и на ти :thumbsup: .

Аватар
rudolf
Обратна връзка:

Мнение от rudolf » 17 Дек 2008 00:56

teddie007 написа:biggrin.gif Вече мога да се усмихна, обадиха се точно преди да отида до шоурума да им искам сметка rolleyes.gif
Колата най-сетне е в града и утре си я взимам, обещавам снимки и по една виртуална бира за всички отзовали се в темата :cheers:
ааа и преди теб едни колеги се опитаха да минат с вируална,,,само ядове после,,,не отопим ли мустака-не се брой happy.gif

айде дет се вика :тая година кола, догодина кърма biggrin.gif

the_rider

Мнение от the_rider » 19 Дек 2008 07:52

rudolf написа:
teddie007 написа:biggrin.gif Вече мога да се усмихна, обадиха се точно преди да отида до шоурума да им искам сметка rolleyes.gif
ааа и преди теб едни колеги се опитаха да минат с вируална,,,само ядове после,,,не отопим ли мустака-не се брой happy.gif

айде дет се вика :тая година кола, догодина кърма biggrin.gif
ти за бебе ли говориш или за яхта rolleyes.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif честито и от мен

Публикувай отговор