Avensis с фабричен газов инжекцион?
Avensis с фабричен газов инжекцион?
Привет колеги,не ме хулете,но в условията на криза се замислих за варианта комби с газов инжекцион.Четох за проблемите с VVT-i двигателите,и пуснах едно официално мейлче до ТМ Ауто София ,но...отговор няма.Тъй като тук сте образовани и грамотни момчета,дайте съвет-има ли такова животно или няма?Говоря за кола след 2001 г.
бивш притежател на Toyota Carina E 2,0 -3S-FE седан
- Kiki
- Автомобил: РАВ 4 ХА 30
- Благодарил/а: 4 пъти
- Получена благодарност: 14 пъти
Re: Avensis с фабричен газов инжекцион?
Я не са батисвай колицата!Martinco написа:Привет колеги,не ме хулете,но в условията на криза се замислих за варианта комби с газов инжекцион.Четох за проблемите с VVT-i двигателите,и пуснах едно официално мейлче до ТМ Ауто София ,но...отговор няма.Тъй като тук сте образовани и грамотни момчета,дайте съвет-има ли такова животно или няма?Говоря за кола след 2001 г.

От 3 месеца джипката ми е с някъв газов инжекцион. Никакви грешки на компа. Кат харчене газ/бензин няма разлика. Като вървене във високите обороти се усеща, че не му стига газчица, ма говорим за 3000 кубика В6 и > 2тона колибка. Като остане време, ще го ремапна, та викам това с грешките, детонации и т.н. викам да го забравиш....Това че колата ще работи кат дизел съвсем не го разбрах. Би ли обяснил, какво имаш предвид?АВЕНСИСА написа:По принцип газовия инжекцион е хубаво нещо,но може би поставен в чужбина.И там не е гаранция.Тукашните майстори ще ти преебат колата и ще работи като дизел.А друг е въпроса,че ще се замае електрониката от грешки,така,че не си струва

maggkrabar написа:останах без пукната пара....
Bad Dog написа:Курвите имат висок разход на градско.