Ако можеш, свали си барабана и виж накладките. Посредата на металната дъга има пружинка, която притиска накладката към корпуса. Ако се е откачила, челюстта играе в барабана и чука.
Биене при спиране..
-
Uncle Dido
- Почетен Администратор
- Получена благодарност: 1 път
В ТМ два пъти ми мериха предните дискове щото биеше и според тях си бяха ОК, искаха да проверяват ABS , "жива да не бях". Накрая се оказа че дисковете са криви(ТМ въобще не разбрха , незнам кво мериха с тоя индикатор) и след една стружка при Благо всичко си е ОК.
TOYOTA AVENSIS 1.8 VVTI AUTOMATIC' 2001
това е вярно и в допълнение от главините може и дисковете да се искривят. дисковете са заминали това е сигурно,но не е сигурно дали са асмо те.Mandata написа:определелено ако си караш с 140-150 си е проблем, но при кротко каране с 50-60 едва ли е сериозно.
Колегите са ти казали най-вероятните причини, аз ще добавя, че е възможно и при износени главини (лагери) - дори и задни - пак бие
Авочасти за японски автомобили на ниски цени
просто те съветвам след като ги престържеш и поставиш на колата да следиш дали лягат добре..понякога даже да не е почистена добре главината дава отръжения впоследсвие. от личен опит - изравних дисковете и след месец пак се изметнаха...не бил легнал добре върху главината-това беше констатацията на експерта дето ги прави..yakimov_d написа:Стига де, аз гледам как по-тънко да мина, ти сега ...denso написа:дисковете са заминали това е сигурно,но не е сигурно дали са асмо те.
пп. изравняването не е повече от 30лв
Авочасти за японски автомобили на ниски цени