pro - ще ти ги пратя по сметка, ако не мога да скоча до София тия дни....
А какво стана с предаването на всичко закупено?!? Сам ли ще ходя ???
няма нищо срамно да имаш различни виждания или съображения поради които да не желаеш да направиш дарение...аз самия смятам ,че всички ние, които малко или много сме съпричастни към съдбата на живеещите в неравностойно положение-не можем да им помогнем с частица надежда или усмивка на празника---а по скоро сме длъжни да потърсим отговорност на отоворните-тези деца да нямат маратонки или да са лишени от нещо...разбира се това звучи само кат хубави пожелания и крилати фрази.Kiki написа:Срам и позор! По един лев да бахме дали, щяха да са повече от 4 000лвproscrip написа:Който пратил - пратил - Обща сума 530 лв.!
само да съм чула нещо лошо за блондинките, или за опел астраKiki написа:desSs написа:още 20 левчета от една приятелка![]()
![]()
днес каспар ми предаде 170 лева от пловдив,,,утре ще с епомъча да ги пратя на колегата проскрипт.Me4oKyX написа:И в мен още 100лв - 730лв![]()
pro - ще ти ги пратя по сметка, ако не мога да скоча до София тия дни....
А какво стана с предаването на всичко закупено?!? Сам ли ще ходя ???
desss ,защо трябва да се свържеш с директорката?desSs написа:абе първо трябва да се свържа с директорката, ама от четвъртък насам безуспешнои мейл им пратих с моите телефони, нищо
айде да помоля някой по-безработен да пробва, и ако се свърже с нея да й поиска мобилния, че днес съм предимно в движение и не мога да въртя през 5 минути докато вдигнат
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 7 госта