Така и мисля да направя!slowtraveler написа:А по темата - наистина Кики може да пробва да го отвори, но ако от удара е пукнат/прекъснат реотана ще е най-добре да го смени (пак варианта през застрахователя)...

Че има - има...desSs написа:абе има и такива хора, изкарват си добри пари от каското. ама са малко общо взетоScott написа:....Очевидно хората дето пишат са 'по-светнати' от останалата маса. biggrin.gif
Човек ,гледай жена ти да не се окаже с по добри познания в компютрите че ако прочете кви ги пишеш и да не седиш после една седмица гладен laugh.gifslowtraveler написа:...тя се почувства 'отракан шофьор' (т.е., който може да смени скоростите без да гледа лоста biggrin.gif ) и охлузи едно дърво при паркиране - огънат преден калник, броня и резка до задната врата (ами така и така е паркирала - защо да спира посредата на маневрата)....... (мога да се возя при нея и трезвен) biggrin.gif
въй въй че не си ми един мъж, найш ко назидание щях ти дам laugh.gifslowtraveler написа:за назидание оставих колата при един познат автотенекиджия и платих от семейния бюджет сумата за ремонта...
бе кат лъсне маздата, се ше намери някоя булка да го нахрани laugh.gif laugh.gifAel написа:Човек ,гледай жена ти да не се окаже с по добри познания в компютрите че ако прочете кви ги пишеш и да не седиш после една седмица гладен laugh.gif
Предпочитам да дам 50лв., отколкото да да се разкарвам не се знае колко дена по зазтрахованели, оторизирани сервизи и да чакам доставка 30 дена, ама то сигулно ще са и повече! А сега си имам резервни две двигателчета, огледалото корпуса и стоиката. Само едното моторче струва 80лв.-ново. Това е.Ael написа:виждаш ли ,после няма да се сърдиш като те изкарваме прекалено честен ...
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 6 госта