светлини corolla 2008
светлини corolla 2008
Имам един много глупав проблем, явно от toyota са преценили, че осветлението на таблото е доста силно за през ноща и е сварзано с фаровете и когато се включат цялато осветление се на таблото намаля до тука супер, обаче проблема е ,че нали сега е задължително да се кара на фарове и през деня и нищо не виждам на таблото. много тъпо, Моля ако някои знае дали може по някакъв начин да се регулира това да ми каже. 10х
-
- Получена благодарност: 1 път
Re: светлини corolla 2008
Има един потенциометър за регулиране силата на светене на уредите. Виж да не е намален.vasil..1 написа:...Моля ако някои знае дали може по някакъв начин да се регулира това да ми каже. 10х
Дясното копче на бордкомпютъра - натискаш го докато се появят 4 стъпаловидни правоъгълника. След това натискаш и задържаш, по този начин ще се изредят всичките 4 режима. Който ти хареса - пускаш копчето.
Кофтито е само, че най-силния режим на светене е много ярък за през ноща и доста често ми се налага да сменям режима денем/дощем. По добре щяха да го направят ако имаше настройка на базата на час - например от 18:00 до 06:00 слабо, през останалото време силно.
Кофтито е само, че най-силния режим на светене е много ярък за през ноща и доста често ми се налага да сменям режима денем/дощем. По добре щяха да го направят ако имаше настройка на базата на час - например от 18:00 до 06:00 слабо, през останалото време силно.